Buna, mie mi-a placut foarte mult sa fiu boboc cu toate ca se mai gaseste cate un/o gascan/gasca sa strige "bobocii" dar nu trebuie sa il/o bagi in seama. Anii de liceu sunt cei mai faini si o sa ramai cu multe aminitiri frumoase asa ca bucurate de ei.
E ciudat., adica... ti se va parea ciudat pentru ca totul e nou, e ca si cum ai incepe un nou capitol din viata ta.Colegi noi, profesori noi, banci noi. Dar pana la urma te vei obisnui si in final cred ca o sa iti si placa. Bafta!
Trebuie sa faci o impresie buna colegilor si profesorilor. poate te alegi si cu un iubit, sau doar amici din clasa alaturata . Poti sa participi la bal, si profesorii te motiveaza de la ore \:d/ poti sa chiulesti sau sa te invoiesti de la profesori ca te lasa acasa si fara sa te chinui prea mult sa minti ca te doare una sau alta. nu trebuie sa scrii tot ce e pe tabla asta dk nu vrei sa devi tocilar sau mai stiu eu ce. sa te pui pe randul de la geam ca sa admiri privelistea cand te plictisesti [ asta fac si eu] sa iti iei notite ff scurte ca sa te ajute la copiat. Alege o materie pe care vrei sa te bazezi si poti sa mergi la olimpiadesi din nou scapi de anumite ore o multime de baieti frumosi cu care poti flirtra.
O sa iti placaD:
A fost groaznic pentru mine.In primele 2 luni a fost super, am fost asaltata zi de zi de fete si baieti ce vroiau id-ul meu si nr de tel, m-am simtit ca un VIP oricum e placut sa stii ca esti popular in liceu dar...mai tarziu a inceput sa fie nasol datorita faptului ca unii au incercat sa imi faca rau ca sa nu ajung in selectia de miss boboc si mi-au facut imagine proasta.au ajuns in cancelarie tot felul de zvonuri cum m-as fi f*tut prin bai/curtea liceului etc. In fine, am renuntat sa ma inscriu la miss boboc doar sa fiu lasata in pace. mi-am schimbat nr de tel, id-ul si tot m-au gasit.am trait un cosmar. Sper ca de la anul sa fie altfel
Nu trebuie sa ai emotii, anul trecut a fost si primul meu an de liceu. In primele saptamani o sa observi ca toti colegii mai ales daca nu se cunosc intre ei vor fi foarte tacuti, trebuie sa iti faci cat mai multi prieteni pentru ca asta e foarte important. Dupa primele 2-3 saptamani o sa te obisnuiesti. Cel mai dificil e ca ti se vor schimba profesorii si colegii. Oricine trece prin asta. La ce liceu esti app?