Nu ai cum decat daca ar fi un haker, dar nu cred. Cred ca a nimerit asa un numar la panarama si isi bate joc de tine. Dar pentru siguranta ta ia si iti schimba numarul.
Mergi la politie. Orice ratat care are chef de glume merita pedepsit! Si nu te speria, daca iti spune ca "o sa te bata pana te baga in spital" nu cred ca e suficient de inteligent sa fie un hacker asa de mare incat sa afle unde stai. Nu va afla niciodata, mergi la politie sau vorbeste cu cine apropiat cu parintii, bunicii etc. Bafta!
Pa, pa.
Buna, Ana,
Te ingrijoreaza ceva sau crezi ca esti in pericol?
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Romtelecom si Cosmote, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Asteptam sa te ajutam!
Cati ani ai? Daca esti minora imediat cum imi vezi raspunsul du-te si zile parintilor. Daca esti majora asteapta sa te sune iar inregistreaza-o si raporteaz-o la politie foarte simplu sper ca te.am ajutat.Si nu iti fa probleme ca te bate ca nu va avea tupeul sa te bata asa cum zice ..laude si vorbe