| Mariii1 a întrebat:

Buna clasa a 9 mi se pare super grea tinand cont ca la fiecare materie Inveti inveti si iar Inveti toti profesori mei de la clasa daca nu scrii tema si nu inveti iti dau 2! Si pe bune chiar au facut-o. Vreau sa imi dati metode de a invata usor si repede.am incercat de toate va rog frumos multumesc (funda)!:*happy

2 răspunsuri:
| JustMusic a răspuns:

Asa e intr-a 9 la inceput, e mai greu, colegi noi, profii noi cu stiluri de predare diferite, ei nu te cunossc, incearca sa subliniezi ceea ce ai de invatat cu, culori diferite, poate retii mai usor.Mie intr-a9 imi era foarte greu sa invat invatam mai usor daca era subliniat, dar mama mi-a luat de la farmacie Mentant http://www.google.ro/......tp?/imgres acum nu stiu daca aveau efect sau daca mi se parea mie, dar invatam mult mai repede si plus ca sunt 100% naturale.

| GoBackInFuture a răspuns:

Hehe, stiu prin ce treci, si eu tot clasa a 9-a sunt, nu mai e caterinca, leneveala si nepasarea din generala. Acum trebuie sa te pui sa inveti, nu foarte mult, sa nu exageram acum, dar nu asa cum o faceai in generala. Adica nu mai poti sa te duci la nici o ora fara sa stii lectia, trebuie si tu macar sa inveti constant la alea importante (hai ca oricum, doar nu ti-o da 2 la religie, la sport sau la desen? hai sa fim seriosi) Pentru a invata, eu fac in felul urmator, seara imi scriu temele ce trebuiesc scrise, iar a doua zi dimineata pentru ca am mintea limpede ma apuc sa invat. Ma trezesc pe la ora 8, mai stai prin pat, ma duc sa mananc ceva usor ca mic dejun, ma spal si pe la vreo 9:30 invat si eu cam o ora asa, daca am materii multe. Ca sa inveti usor, incearca sa memorezi pas cu pas, adica sa inveti pe rand cate o definitie. In momentul in care stii ca ai invatat o defintie, o tot repeti in gandul tau si vezi ca ti-a intrat bine in cap, treci la urmatoarea si tot asa. Daca nu merge chiar deloc incearca sa le scrii de vreo 2-3 ori pe o foaie si mai repetale. Cand esti in clasa, in pauza, incearca sa le mai citesti o data ca sa ti le amintesti bine si gata! Mult succes, oricum, sper ca te-am ajutat!