| JeSuisFrancais a întrebat:

colegele mele de clasa au inceput sa fie altfel. sunt invidioase si rele! sunt fata si sunt intr-a 8-a.Cand intru in clasa ma uit in jur si pe toate le vad cum ma masoara DIN CAP PANA IN PICIOARE, dar de fiecare data! ma enerveaza ingrozitor.sunt cu o colega in banca si noi invatam cel mai bine.suntem luate pe la spate desigur niste tocilare, sunt sigura de asta.mai sunt inca vreo 4 care sunt de treaba cat de cat, dar restul. varza! nu pot sa cred : se cuibaresc in fiecare pauza si vorbesc despre baieti pana le seaca gura aceea. daca vreodata te surprinde una uitandu-te la ea,rpede sare cu gura:"Ce te uiti asa la noi? Nu ai unde te uita?",exact asa spun... sunt de la tara, dar nu ma cmport atat de taranca ca ele, sincer.ce le-as putea raspunde? nu le mai suport parca.ma enerveaza la culme. daca raspund corect se uita stupefiate la mine ca vai cine-s eu,. offffffffff sau cand iau note mari.cand rad cu colega mea ele tot susotesc ca noi radem,ne-am gasit sa radem.ce sa fac? spuneti-mi niste replici la intrebari ce ar putea sa apara pe parcurs. CAT MAI MULTE! aaaa.ele au iubit, ce sa zic! eu am avut unul dar nu mai am,ma enerveaza chestiile astea cu relatiile. oricum astept sa ma confrunt cu ele, ca odata si odata tot vine si acel moment,doar sa ma calce pe nervi! va rog sa m ajutati, sunt disperata! puteti sa ma si jigniti, daca asa de mult va place...deci vreau multe replici si cateva sfaturi daca se poate.Multumesc anticipat!

Răspuns Câştigător
| Smileygirl23 a răspuns:

Cel mai bine e sa le ignori, sa nu le raspunzi. Nu te cobori la nivelul lor. Stii ce se spune: prostii de determina sa te cobori la nivelul lor si apoi te bat cu experienta. Daca mai vorbesc cu tine pur si simplu nu raspunde, intoarce-te si continuati activitatile in mod normal. Daca te intelegi bine cu colega de banca, radeti cat mai mult ca sa vada ca voi va puteti distra oricum, daca spui ca invatati bine, raspundeti cat mai mult la ore si astfel o sa le dati peste nas.

Sper ca vei trece peste etapa asta. La urma urmei, nici nu mai este mult si esti la liceuhappy

1 răspuns:
| Nadia18 a răspuns:

Ar trebui sa le ignori, asa fac toate, am si eu colege asa... Nu ai ce sa le faci, poti spune ca sunt needucatehee hee