Buna.Sa sti ca si eu sunt intr-o situatie asemanatoare acum.Nu grabi lucrurile astfel o sa vada ca esti disperata dupa el.Totul incepe cu o prietenie.dar ai putea incerca sa ii spui ce simti pentru el.In privinta parintilor nu iti face griji o sa inteleaga pana la urma.Un mic sfat fai pe parinti sa aiba multa incredere in tine. Asta conteaza cel mai mult INCREDEREA arata-le acest lucru si ai sa vezi ca totul va fi bine.Cat despre barfe ignorale.MULTA BAFTA
Nu am inteles prea multe, data viitoare, te rog sa scrii mai atent ok?
Am inteles cat de cat, si finalu, adica daca sa-i spui ce simti pentru el. Da, spune-i, pentru ca altfel va fi mai greu, si e un baiat de treaba tinand cont ca nu vrea sa-i dorinta tatalui tau, merita sa-i spui ce simti pentru el
Spune-i ce simti si o sa fie bine spune-i la tel daca nu poti fata in fata sau pe messenger si o sa vezi ca de maine o sa fiti impreuna
Pai spune-i, ce mai astepti?, ce vrei? sa vina respectiva si sa til ia? spune-i si in fine daca tot nu vrea sa fie cu tine, bineinteles din cauza parintilor, ii spui ceva de genul ca ar outea sa nu i8l mai iubesti cand o sa se hotarasca sa fiti impreuna.