Pai daca tie iti place de el ce mai astepti? Dar,pentru fostul` tau prieten ar fi ca o lovitura, pentru ca ar crede ca nu l`ai iubit, si ca l-ai lasat pe el pentru baiatul acesta.Acum depinde cand te.ai despartit de el si din ce cauza.Dar. daca tu vrei combinate dar fa in asa fel macar vreo cateva zile sa nu te vada fostul`.nu stiu eu nu as face asa.Macar sa treaca 2 saptamani si dupa aia.dar Fa cum iti zice inima
Eu cred ca ar trebui sa mai astepti putin pana sa te cuplezi cu altul.
Recunosc ca eu n-am trecut prin asa ceva, insa...Sora mea a trecut.Crede-ma este greu sa te intalnesti cu un alt baiat chiar dupa ce te-ai despartit de altul(mai ales daca inca il mai placi pe fostul). Sfatul meu este sa mai astepti putin pana sa te cuplezi cu altul.Insa te rog sa mai astepti si alte pareri, deoarece eu nu sunt experta in relatii.Ti-am spus doar ce stiam de la sora mea. Sper ca te-am ajutat.
Sfatul meu este sa fii cu el pentru ca intr-o relatie nu conteaza varsta ci daca aveti sentimente unul fata de celalat. pwwp sper sa iti fie folositor sfatul meu >>>> astept fundita
Freshboy10 întreabă:
Zapada890 întreabă: