| FiirstLuuv a întrebat:

Buna Comunitate TPU! O sa va spun o poveste care se termina cu o intrebare iar cine raspune bineinteles. FUNDAA!
Totul a inceput intr-o zi cand un baiat mi-a zis ca ma place. Bineinteles ca m-a intrebat " Vrei sa fii cu mine?" Eu am zis "Nu."Ei bine nu am mai fost impreuna. Bun. faza e ca in acest timp vorbind ca amici am ajuns sa ma indragostesc de el dar el are deja o prietena. El imi spune pe mess daca ii dau Web sau poze ca sunt frumoasa ...ca ochii mei sunt ca ai lui in fine. p urma a pus si la avatar o poza cu mine inainte sa fie in relatie cu fata aceea.sunt f confuza thinking Ok, nu stiu daca ma place sau nu dar am o intrebare ...Cum sa il recuceresc?

Răspuns Câştigător
| 1112 a răspuns:

.asa am patsit si eu.=]].
.te place. si acum in doare k ai zis nu. si vrea sa se razbune cumva.:p. in fine.oh go on. relatia aia a lui nu va dura mult pentru ca el tine la tine si bla bla bla.winking.
tu continua sa ii dai atentie.:*. succes.:*.

2 răspunsuri:
| DhEnNu a răspuns:

Buna!
Pai ca sa il recuceresti ar trebui sa comunici mai intai cu el si daca vrea sa va reimpacati din nou
Succes!

| Roseonlight a răspuns:

Eu personal cred ca trebuie sa fi tu si sa continuati sa vorbiti nu stiu.va intalniti, discutati etc. pentru ca daca tea placut pana acum asa cum erai sigur nu si-a schimbat gusturile asa rapid.deci nu cred ca trebuie sa faci tu ceva.El cred ca te place...adica sigur te place.numai ca tu nu poti schimba nimic, poate doar sa fi alaturi de el.laughing