| Ofiintă a întrebat:

Buna
Continuatzi povestea va fi interesant ce va iesi:
Este o noapte ciudata
Geamurile vechi ale bunicii sunt batutzi de furtuna cumplita de afara, Sub plapuna mea se afla un baietel care vajaie de frica
Ceasul suna ora 12 cineva bate la usa...

Răspuns Câştigător
| sugarlips5 a răspuns:

Ma ridic in picioare si ma apropii de usa... Ma uit pe vizor dar nu e nimeni afara. Ma intorc in camera, cu speranta ca a fost doar imaginatia mea. Peste 5 secunde acel,, cineva,, bate din nou la usa, de aceasta data mai puternic. Ma scol din nou in picioare, ma duc la usa si ma uit pe vizor... Nimeni. Ma intorc dar deodata din camera in care dormeam se aude un urlet infiorator. Urc in graba scarile si cand sa deschid usa, in fata ochilor mei era o scena teribila.

2 răspunsuri:
| Ofiintă explică:

Mai pot da funda sau vot la candva
please continuati povestea

| Adriiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Bunica era spanzurata. Tremur toata, fug, urlu, dar nu ma aude nimeni. Incerc sa ma calmez, si sa ma trezesc din acest cosmar. Dar NO CHANCE. Ies din casa, fug spre padure, alerg cat de tare pot dar la un moment dat ma opresc sa trag aer in piept. Deodata, aud "Stiu ce ai facut, si vei plati." Ma intorc, nu era nimeni. Continui sa fug. si dau de o alta casa. Era asa mare, luminile erau stinse. Cred ca nu locuia nimeni in ea, deoarece era foarte veche. Intru in casa si era foarte pustiu, dar acea voce nu m-a parasit. Mi-a soptit.