| adelinasprintaru a întrebat:

Cred ca am facut o gafa cu prietena mea. Nu cred ca s-a suprat, dar stati sa va explic. Au venit cumetrii mei din italia, si finuta mea are 17 ani aproape si ne intelegem foarte bine. Eu i-am zis preitenei mele ca sambata seara, adica astazi sa vina la mine sa doarma. dupa mi-a zis finuta mea ca sa ma duc la ea. si eu i-am zis prietenei mele ca ma duc la ea. ea zice ca nu s-a suparat. dar eu nu stiu ce sa spun. pana la urma, in seara asta nu cred ca mai emrg la finuta mea, pentru ca pna acum nu a dat nici un semn. si oare daca i-as spune prietenei mele din nou, sa vina la mine diseara, oare ce credeti ca ar spune? S-ar supara? Ajutooooooor va rog. Dau fundita:*

Răspuns Câştigător
| raisa1993maria a răspuns:

Explica-i prieteni tale cum a fost toata treaba, e simplu nu mi se pare ceva din care sa iasa o cearta, explica-i ca a venit fina ta pe care nu ai mai vazut-o de mult si ti-a facut o invitatie la ea. pana la urma ar vtrebui sa te inteleaga daca iti e intr-adevar o prietena buna

1 răspuns:
| PapiPitika a răspuns:

Ceao. Dupa parerea mea, ar trebui sa incerci, mai ales ca a spus ca nu e suparata. Chiar daca s-a suparat poate daca totusi o chemi ii va trece, fiindca daca iti este buna prietena te v-a intelege.
Bafta!winking