| flora9 a întrebat:

cred ca in zilele noastre e ceva neobisnuit, dar eu as vrea sa imi pastrez virginitatea macar pana la 20 de ani. mi-as dori un partener care sa ma inteleaga si sa nu ma preseze cand vine vorba de sex. un baiat care sa ma iubeasca pentru ceea ce sunt, nu doar sa facem sex o noapte, si apoi sa ma paraseasca; sa avem o relatie stabila. oare mai exista baieti care sa nu ma vrea doar pentru sex? si daca mai exista sigur sunt greu de gasit.
(fata, 17 ani)

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mai există,dar sunt foarte greu de găsit astfel de băieţi!
Cât despre tine te apreciez pentru lucrul acesta,să nu ţi se pară ceva neobişnuit,că nu e deloc,e un lucru normal să te păstrezi măcar până după căsătorie, aşa să şi faci, nu te grăbi!
Aşa îmi doresc şi eu un om de caracter, însă nu ştiu dacă voi găsi acel om ideal, ne rămâne speranţa doar!
Te pup!

| Neagu_Fanica_1980 a răspuns:

Nu e neobisnuit; e normal. Sigur niste baieti pofticiosi vor voi altfel.

| Irinα a răspuns:

Buna! Si eu sunt de acord cu tine.Nu traim in viata numai cu sex dar din pacate majoritatea baietilor asta cauta si daca nu li se ofera scapa de tine mai repede ca de o carpa murdara.sad

| CaMuFlaj2000 a răspuns:

Pai daca ai 17 ani 3 ani nu e asa mult si normal asa este legea Domnului ar trebui sa fi fecioara pana dupa casatorie bv tie admirabilca gasesti o fata ca tine in zilele astea bv bv. Greu de gasit dar bafta oricum