Priveste`l frumos, zambeste`i...Baietii se indragostesc destul de repede in fata unei fete dragute si zambaretze, care il fac sa se inmoaie. Observa`i gesturile...prinde`l atunci cand se uita la tine.Treci pe hol si atinge`l sau da`i un cot[incet! nu da` tare cum am facut eu ca o sa il doara], si spune`i "pardon" zambind si privindu`l intens. Fa`i cu ochiul intr-o pauza fara niciun motiv si vezi ce reactie are[asta daca stii sa faci cu ochiul ca eu nu stiu si ma oftic]. Sau poti sa iti faci un oracol in care sa pui intrebari de genu`:
-care sunt cele mai dragute fete din scoala?
-top 5 fete bune etc.. daca nu vrei sa iti faci tu oracol, poti ruga o colega sa il faca si sa i`l dea si lui...
Hai succes stiu ca poti. Nu ma dezamagii>
Buna!
intreaba`l asa mai in gluma.'ti-ar placea sa fi cu o fata ca mine'? daca raspunde nu... evident stii raspunsul.
Pai incerca se te apropi de el din ce in ce mai mult adica cerei ajutorul la o tema sau la ceva, dupa mai nu stiu... fat-e ca iti este rau... ceva de genu`
Poi poti pune o prietena sau o colega de a ta sa il intrebe ce fata ii place si daca nu zice numele tau atunci l-ar utea intreba ce parere are despre tine! pa pw ma bucur ca ti-am putut fi de folos
Depinde. Incearca sa te apropii de el. Daca te evita, sunt sanse sa nu te placa. Intra in discutii si il poti intreba "Ce fel de fete iti plac?", "Ce cauti la o fata?" si poti pune niste prieetni buni(care nu dezvaluie adevarul in fata baiatului) care sa il intrebe daca ii place vreo fata din clasa ta sau daca ii place de tine. Dar nu ar fi o tragedie sa spuna si "NU!". Incearca sa vezi unde te duce inima si daca sfaturile mele de mai sus nu iti sunt de ajutor, fa dupa cum dicteaza inima. Daca am dat sfaturi bune, as dori fundita. Doar daca vrei. SUCCESSS
Buna. ce sa zic.eu de exemplu am 15 ani si imi place de un tip din liceu de 18 ani.cred ca e reciproc adica eu am inceput sa simt ceva pentru el din cauza lui.Cand ma vede se uita luung la mine si multe alte chestii.Eu fiind o fire mai direct cu prietenii ma refer ca ce tine de relatii nu am curaj nici sa ii bag id-ul in lista pentru ca sunt orgolioasa.deschide un subiect cand sunteti mai multi si intreaba-l asa ca fapt divers daca are prietene... cv de genu:"auzi chiar da tu ai prietena?". eu l-am intr pe un coleg daca a facut-o.mult noroc sper sa te ajute
Buna!
si eu am aceeasi problema.adica, m-am indragostit de un coleg, nu stiu cum s-a intamplat.de la simple priviri si niste muscaturi.problema e ca nu stiu cum sa'i spun si mai ales ca eu am prieten.am mers de mana impreuna prin parc si l'am intrebat ce parere are despre mine, dar eram impreuna si cu alti colegi asa ca a ezitat sa'mi raspunda, ne'am si sarutat intr'un mod mai indirect...muscand dintr'un covrig ne'am atins buzele.
Buna Rubbie! Uite eu sunt baiat si mi s-a cam intamplat aceas chestie si trebuie sa faci asta daca vrei sa iti raspunda la intrebarea "Ma placi?" :
Imi pare rau dar trebuie sa-l intrebi direct. Hai ca nu asa de greu... da totus ar mai fi o chestie: sa-l intrebi pe prietenul lui daca poate sa-l intrebe pe cel pe care il placi daca te place si dupa sa iti spuna raspunsul. Dar nu iti recomand a doua varianta.
Si Rubbie ti-am zis sunt baiat si stiu cum functioneaza gandirea noastra.
Uita-te dupa semne, adica imi place si mie de o fata si cam astea imi sunt simptomele:
-Ma uit la ea in ore
-Ma apropi discret de ea
-Incerc sa socializez cu ea
Sfat: Uita-te daca ii este somn in ora sau pauze(pentru de cand o iubesc pe prietena mea nu mai dorm cam deloc noaptea) si uitate daca te evita(de obicei baietii sunt mai timizi in fata fetelor) si cam atat.