| simonahalep a întrebat:

Buna!
Cred ca ma place un baiat! yyupy!
Bine am zis ca cred dar acum nu stiu...
Deci astea sunt niste simptome, scuze ca nu am zis corect na!
Rade mereu, imi zambeste, acum 3 zile a fost la mine si mi-a adus un ursulete cu o inimioara care scria i love you! Si n-a fost ziua mea...
Sa continuam, se da mare in preajma mea, striga dupa mine mereu sa vada ce face el... se face rosu in obraji...
Sunt multe... gaseste motive sa-mi atinga umarul, vai ca am o musca si nici nu aveam... wtf?!
E chiar dragut, imi ofera din pachetul lui...
Ma cheama afara sa-mi zica ce face el, sa stiu ce a facut ma-ntreba ce-am facut azi, ieri, maine intelegeti voi...
Deci oare ma place?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Nu e evident deja ca da? laughing

| HadesSs a răspuns:

Normal ca te place daca face atatea lucruri frumoase pentru tine. Eu as zice ca e indragostit, dar vorbeste cu el si convingetete chiar tu, asa e cel mai bine happy

| simonahalep explică (pentru HadesSs):

Pai nu stiu mi-e cam rusine...

| simonahalep explică (pentru HadesSs):

Fetele fac de acum primul pas?
si in plus suntem in a5a nu stiu...
poate incearca sa-mi fie prieten

| Kerre a răspuns:

Desigur, daca a facut atatea gesturi placute si frumoase pentru tine sunt 99% sanse ca are sentimente puternice fata de tine. Gandeste-te si tu putin ce baiat ar face asta unei fete pur si simplu fara a avea sentimente fata de ea? happy

| Ch0co a răspuns:

Te place. Clar de place. Daca si tie iti place de el, nu astepta. Marturisestei ca il placi, chiar daca esti fata. In ziua de azi si fetele pot sa faca primul pas pentru ca multi baieti sunt rusinosi de fel si nu vor sa se face ras in fata fetei pe care o plac.

| simonahalep explică:

Scuze n-am scris corect cu virgule puncte dar ma grabesc sunt la scoala!