| Nana30 a întrebat:

Cred ca multi dintre voi ati auzit poveste cum ca Phineas si Ferb sunt din viata reala, au avut o sora reala pe nume Candace care era schizofrenica etc.etc. Atunci de ce nu exista nici o poza cu ei reali? oricare dintre ei... Funda pentru cei ce gasesc o poza,reala, cu orice legat de ei. Sunt foarte curioasa daca exista si daca "povestea" este adevarata.

3 răspunsuri:
| Happyjump a răspuns:

Buna!
Am auzit si eu de aceasta poveste dar n-am găsit poze cu ei din viata reala, oricum daca povestea ar fi reala, nu cred ca ei seamănă cu personajele respective, de exemplu candace este ashley tisdale, chiar daca nu prea seamănă

| anonima01 a răspuns:

Am auzit si eu asta, uite ca la faza cu pozele nu m-am gandit, insa am vazut o poza cu mormantul lui Candace, dar acolo este o chestie care nu se leaga, pentru ca se zice ca ea s-a sinucis pe la 15-16 ani, insa pe piatra funerara scrie ca persoana respectiva a murit pe la 60 de ani.

| Nana30 explică (pentru anonima01):

Atat,alte poze nu exista? Decat o poza cu presupusul ei mormant? Poti sa imi dai link.ul pozei si mie, daca se poate? Si daca gasesti alte poze, cu orice legat de asta...te rog sa ma anuntiwinking