Eu cred ca respectul si intelegerea. Sigur, dragostea este ingredientul sine qua non fara de care relatia nu e relatie. Dar daca dragostea nu este sustinuta de celelalte doua, cred ca relatia nu rezista.
1. Comunicarea
2. Dacă punctul 1 există - apare ÎNCREDEREA
3. Dacă punctul 2 există - apare ATRACŢIA (atât fizică cât şi emoţională - la nivel mental, cum vrei s-o numeşti - ordinea este irelevantă - apar amândouă)
4. Dacă punctul 3 există atunci apare SEXUL.
Dacă punctul 4 nu apare, relaţia se încheie înainte să-ţi dai seama.
Buna Crissu`. In primul rand depinde foarte mult de cele 2 persoane implicate in relatie, de ceea ce isi doresc amandoi. Dar in general, o relatie se bazeaza pe comunicare. Si argumentez. Daca exista comunicare, automat e si incredere(cu cat comunici mai mult, cu atat oferi si primesti mai multa incredere), daca e incredere e si sinceritate(daca ai incredere in celalalt esti cu atat mai sincer) daca e sinceritate, incredere, comunicare e si respect, automat armonie, clipe frumoase, fluturasi, floricele pe campii Asta e partea teoretica, insa niciodata nu vor exista toate acestea intr-o relatie. Fiecare persoana are nevoie de ceea ce isi doreste intr-o relatie. Si astfel, ceea ce isi doreste o persoana e elementul cheie al unei relatii. Succes :*
Chiar daca nu am avut o prietenie, relatie pana acum eu cred ca dragostea si increderea in persoana iubita sunt cele mai importante... sper ca ti-am dat un raspuns concret