| TaeTae74 a întrebat:

Buna,cred ca prietenul meu se indeparteaza de mine deoarece ii ofer prea multa afectiune si ii zic foarte des ca il iubesc.Pot sa schimb asta sa l fac sa nu se indeparteze? cum as putea rezolva.e greu sa nu i spun asta si vad ca nu mai imi vorbeste asa de des si e plictisit de mine.

Răspuns Câştigător
| AjutorNeconditionat a răspuns:

Părerea mea e aceea ca dacă tu ii dai prea multă siguranța el nu mai are pentru ce sa lupte așadar, ar fi un început PERFECT ca de maine sa nu ii mai spui ca îl iubesti sau poate doar foarte rar. Pe lângă asta nu ii mai oferi prea multă atenție și evident ar ajuta și sa faci niște lucruri care pana acum nu le făceai și care ar putea sa îl pună pe jar. Nu l mai suna, spune i ca mergi in oraș cu niște prietene/prieteni chiar dacă nu o faci sau prefa te și tu ca esti mai ocupată. Astfel ii vei capta iar atenția.winking

2 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Cum sa nu fie plictisit de tine si sa se indeparteze daca il sufoci?
Lasa baiatul sa respire, nu ii mai arata asa de multa afectiune. Cei prea mult strica stii?

| ibaal a răspuns:

Asta este doar un pretext...e satul de tine din cauze, insa este un lache si nu are tupeu sa iti spuna asa c-o joaca p-asta cu cocolositul.winking
Lasa-l sa se duca laughing
Nu-i poama buna big grin