| Inna65 a întrebat:

cred ca stiti cu toti de INGERASII DE CRACIUN...ei bine impreuna cu colegii mei de clasa am hotarat sa facem si noi acest mic "joculet". Si eu am nimerit o colega, o prietena foarte buna...doar ca nu am nici o idee ce as putea sa-i cumpar. Astept sugestii si pareri. Multumesc! happy

2 răspunsuri:
| MasterOfDisaster a răspuns:

Un parfum, o carte, niste accesorii (cercei, bratara, colier, nu neaparat aur sau argint), niste farduri, dulciuri, un bibelou, ceva gen suport pentru pixuri (de pus pe birou) haios, un tricou, bluza, globuri din acelea de plastic pe care daca le agiti pare ca ninge ( http://www.google.dk/......tp?/imgres ) din asta ma refer. Un joc (remi, sah, nu te supara frate), un breloc pentru chei, ultimul album al trupei preferate, etc. Ceva ce stii ca ii place.

| Pufffx a răspuns:

Ceva de craciun sau poti sa ii iei ceva de argint o bratara un pandantiv sau sa ii cumperi nu musai din argint niste cercei eu am vazut unii foarte frumosi in forma de fulgi de nea sau sa ii iei ceva de craciun un bibelou in forma de om de zapda o caciula de mos craciun ce consideri ca o sa ii si placa.