Sa inteleg ca esti impreuna cu acest baiat sau doar incarci sa ii atragi atentia intr-un mod gresit?
daca sunteti impreuna si te comporti asa cand el e in preajma atunci risti sa iti pierzi toti prietenii si se poate sa il faci si pe el sa isi schimbe parerea despre tine.
daca vrei sa ii atragi atentia in felul asta se poate ca el sa considere ca asa il vei injosi si pe el mai devreme sau mai tarziu si deci sa nu iti acorde nici o sansa.
oricare ar fi situatia rezultatele ulterioare nu vor fi prea placute. Motivele pentru care te comporti asa cred eu ca sunt in principal atentia sporita de care te bucuri, aspectul fizic, increderea poate exagerata in sansele tale de succes si cel mai important iubirea pe care spui ca o simti. Si ca sa raspun la intrebarea te "ce mi s-a intamplat?" as spune ca nu ti s-a intamplat doar iti aperi "prada" intr-un mod care trebuie revizuit.
Vorbeste cu baiatul in cauza si vorbeste cu prietenii tai ei sunt cei care te vor ajuta sa rvii cu picioarele pe pamant
E normal sa spui prostii in preajma lui. E probabil din cauza ca iti dai prea tare silinta sa nu faci ceva gresit. Trebuie sa te relaxezi si sa fii tu insati. Sau poate te emotioneaza el prea tare. O sa te obisnuiesti. Presupun ca sunteti la inceput daca inca mai ai problema asta.
Andrei67y5 întreabă: