anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca trec printr-o criza de personalitate si am nevoie de ajutorul vostru, de niste pareri. DAU FUNDA! Dar va rog fara misto-uri sau jigniri! happy
Ideea e ca pana acum eram luata drept fraiera, naiva, care nu isi spune parerea si lista poate continua, de cam toata lumea care ma cunoaste, pana si cele mai bune prietene si tocmai de aceea mi-am dat seama ca trebuie sa ma schimb complet.
De cateva zile si mai ales azi, am fost rautacioasa, sictirita si am incercat sa fiu mai puternica, sa nu mai fiu asa naiva si sensibila! Si am observat ca deja ne-am cam distantat. De asemenea planul meu este ca din martie sa ma schimb destul de tare si fizic ca atunci cand ma vad prietenele mele sa nu ma mai recunoasca, sa am alta atitudine, stil, stiu par nebuna, dar pe bune ca am vazut pe pielea mea ca daca taci si esti dragut nu ajungi nicaieri, lumea te calca in picioare si in viata nu te baga nimeni in seama! Totul e pe interes, pana si prieteniile!
Si atunci m-am gandit, de ce sa nu devin si eu asa? Adica prietenele mele au devenit "smechere" si fac misto de mine si eu nu pot? laughing
Daca ati citit tot multumesc mult mult mult! si va intreb credeti ca ceea ce fac eu acum este asa prostesc si o sa imi pierd si singurii prieteni care ii am acum sau e bine, pentru ca oricum trebuie sa ma maturizez fiind adolescenta si un pic de tupeu nu strica in viata? :d

3 răspunsuri:
| Dairou a răspuns:

In viata, nu este bine nici sa fii o persoana cu mult tupeu, "smecherie" si sa ai o imagine proasta de comportament. Dar nici sa te lasi in picioare calcat nu este bine. Si incearca cel mai mult cand cineva te jigneste sau cine stie ce iti mai face, nu il injura, jigni si tu, nu ii rasplatii cu aceeasi moneda, ci incearca sa fi cel mai bun dintre cei buni. Intotdeauna trebuie sa le vorbesti calm, pe un ton care ii domina, dar nu un ton ca un tipat. Si incearca in primul rand sa folosesti cuvintele potrivite si totul. P.S: Sper ca ti-am fost de ajutor.
Funda?

| Dodolino0 a răspuns:

Da. Chiar si prietenii sunt pe interes, iar cand esti bun cu ei li se urca la cap...te lasa balta, te barfesc si isi fac alt cerc de prieteni si asta doar din simplu fapt ca esti bun/a cu ei. Cunosc situatiawinking Tu fa cum crezi ca iti e tie mai bine. Prieteni de astia gasesti la orice colt happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Faza cu prietenii mi se pare o porcarie astepti prea mult de la oameni, oamenii is limitati, in primul rand fii tu insuti si vei avea de castigat, si daca vrei sa ai prieteni buni trebuie ca tu sa fii o prietena buna, si cine te accepta asa cum esti acela iti este prieten n-ar strica sa mai citesti ceva... daca vrei :)

http://www.librarie.net/......drew-Leigh

http://www.librarie.net/......rie-Haddou