anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cred ca trec printr-o criza de personalitate si am nevoie de ajutorul vostru, de niste pareri. DAU FUNDA! Dar va rog fara misto-uri sau jigniri!
Ideea e ca pana acum eram luata drept fraiera, naiva, care nu isi spune parerea si lista poate continua, de cam toata lumea care ma cunoaste, pana si cele mai bune prietene si tocmai de aceea mi-am dat seama ca trebuie sa ma schimb complet.

De cateva zile si mai ales azi, am fost rautacioasa, sictirita si am incercat sa fiu mai puternica, sa nu mai fiu asa naiva si sensibila! Si am observat ca deja ne-am cam distantat. De asemenea planul meu este ca din martie sa ma schimb destul de tare si fizic ca atunci cand ma vad prietenele mele sa nu ma mai recunoasca, sa am alta atitudine, stil, stiu par nebuna, dar pe bune ca am vazut pe pielea mea ca daca taci si esti dragut nu ajungi nicaieri, lumea te calca in picioare si in viata nu te baga nimeni in seama! Totul e pe interes, pana si prieteniile!

Si atunci m-am gandit, de ce sa nu devin si eu asa? Adica prietenele mele au devenit "smechere" si fac misto de mine si eu nu pot?
Daca ati citit tot multumesc mult mult mult! si va intreb credeti ca ceea ce fac eu acum este asa prostesc si o sa imi pierd si singurii prieteni care ii am acum sau e bine, pentru ca oricum trebuie sa ma maturizez fiind adolescenta si un pic de tupeu nu strica in viata?

3 răspunsuri:
| BlackAngel232001 a răspuns:

Nu nu strica un pic de tupeu. Dar sa nu te schimbi din cauza lor. Daca sunt nesimtite si nesimtiti prietenii tai. Daca ei te iau in ras ar trebuiii sa-ti faci prieteni pentru ca acestia iti sunt prietenii fashi. Sper sa intelegi ce vreau sa zic. Daca tu ai fost dragitza si nai fost rautacioasa sau rea nu trebuie sa te schimbi. Ca rar intalnesti oameni ca tine. Si sincer nu ar trebui sa te scmbi la look stil coafura haine. Trebuie sa fii frumos pe dinauntru nu pe dinafara. Sper ca te-am ajutat. Eu te-am ajutat cu mare drag si dragoste. Te pup sper sa-ti rezolvi aceasta problema

| Evanjollyne a răspuns:

Tupeul nu strica.asa eram si eu acum o luna...si daca cineva se ia de tine,riposteaza,nu te in laturi de la a fi glumeata si putin rautacioasa dar sfat:nu-ti da gandurile pe fata, nimanui, nici chiar mamei. Sper ca am fost de ajutor.

| RedAndrew a răspuns:

Nu-mi vine sa cred! Si eu sunt in aceeasi situatie,si crede-ma, te inteleg foarte bine! Te simti foarte nasol, de parca lumea nici nu are vrea sa te vada.Nu m-am schimbat aproape deloc pentru a remedia situatia.Am incercat sa ii impresionez prin niste lucruri banale,si crede-ma, am reusit! De exemplu, cea mai mare nota la test(asta e mai important laughing ) sau niste expresii care sa zicem iau dat pe spate.Ai grija,daca la inceput o sa para ca lumea o sa te creada si pe tine, sa zice, smechera, s-ar putea ca doar unul din aceia sa-si schimbe parerea si apoi sa si-o schimbe toti.Ai grija sa nu iti dai prea multe aere apoi si sa nu faci lucruri de gradinita(ei bine,asta nu cred).Si totusi,cel mai bine si mai bine este SA FII TU si sa nu asculti prejudecatile altora, care, in loc sa-si priveasca barna din fata ochilor lor comenteaza pe altii.Cauta un prieten care ti se pare tie ca seama cat de cat cu tine si... vezi tu mai departe. Sper ca te-am ajutat.Paa! big grin