| Ralluca25 a întrebat:

Bună, credeți că mai exista aceea dragoste adevărată? Adică am văzut și am citit peste tot despre persoane care suferă din acest motiv. Iubirea nu ar trebui să fie ceva minunat, să te încânte? De multe ori se întâmplă exact invers. Voi ce credeți? Fundă.

Răspuns Câştigător
| Deny1333 a răspuns:

N-ai cum să simţi măreţia unei victorii dacă nu eşti învăţat să pierzi. Se aplică şi-n cazul iubirii. happy

3 răspunsuri:
| Nordic a răspuns:

Bine inteles ca exista acea dragoste. Ca se gaseste mia greu e altceva. Dar exista. Si iubirea e ceva minunat si ne incanta. Dar crezi ca ajungem la fericire asa usor? Nu, nu. Trebuie sa luptam putin. La un moment dat ni se pare ca luptam degeaba si vrem sa renuntam. Dar sa nu facem asta. Daca luptam ne va veni si ceea ce dorim sau vom gasi si ceea ce cautam.

| Meagainsttheworld a răspuns:

Eu trec prin asa ceva, chiar cred ca el e alesu pentru ca se poarta minunat cu mine, avem foarte multe puncte in comun, ma suporta asta e cel mai important pentru ca eu sunt o persoana putin mai complicata, dar dragostea poate fi si cel mai urat lucru care ti se poate intampla pentru ca te poate face sa suferi enorm dar merita! asa ca ai rabdare si va veni si la tine!

| BogdaNNN86 a răspuns:

Pai depinde daca pui suflet in acearelatie si daca ai cine sa aiba acelasi sentiment fata de tine

Întrebări similare