| raishka a întrebat:

Buna!

Credeti ca ar arata bine o fata inalta pe tocuri? ( adica zic, ar arata ciudat? ) Sunt destul de inalta (1.80), port mereu tenisi, balerini, iat iarna cizme fara toc. Ma tot gandesc sa-mi cumpar o pereche de pantofi ceva mai inalti ( am pantofi, insa tocul or nu depaseste 5 cm ). Dupa ce ma gandesc cat de minunati sunt, imi reamintesc cat de gigantica sunt, iar lumea s-ar cam holba la mine sa apar (la un party de exemplu) de 1.90-1.95 laughing).

Pareri? big grin

5 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

DA! Fetele-nalte sunt foarte sexi pe tocuri, Ce zici de Roxana Ciuhulescu?
La mulţi ani!

Răspuns utilizator avertizat
| MyaEmy a răspuns:

Majoritatea fetelor poarta tocuri si pentru ca le place dar si pentru ca le fac sa pare mai inalta, eu cred ca la inaltimea ta ti-ar sta mult mai bine fara tocuri.
Sper ca te-am ajutat happy

| Kiddx a răspuns:

Eu zic ca esti destul de inalta si fara tocuri si dupa mine tenisii, balerinii cat si cizmele fara toc arata mult mai bine la o fata inalta fata de tocuri..deci fara puppy dog eyes

| Guzel_Sara_1991 a răspuns:

Sincer..ar trebui mai intai sa te gandesti la imaginea ta. Decat sa iti cumperi niste papuci care iti plac foarte mult si sunt foarte frumosi, mai bine te gandesti la ceva care sa arate bine pe tine. Sincer..ar arata cam rau si ciudat o fata de 1.80 cu tocuri..sa fii de 1.90. Incearca niste tocuri dragute, finutze. nu neaparat platforma. niste tocuri mai groase de 3-5 cm. Eventual si ceva platforma tot 3-4 cm. Gen botinewinking