Sal!
Eu sunt fata ca tine, nu baiat dar ideea ta suna foarte bine.
Poti scrie ceva de genu':
"Cu ocazia minunatei sarbatori de iarna, Craciunul, iti daruiesc din toata inima acest cadou. Imi doresc sa fim pentru totdeauna impreuna si nimic sa nu ne poata desparti intr-o viata ca a noastra. O zi atat de speciala este perfecta pentru a petrece alaturi de persoana iubita.
Cu mult drag,
..."
La "..." scrii numele tau.
Pup!
Funda?
Sincer, daca as fi baiat [sunt fata] nu mi-ar place sa primesc o perna in forma de inima. Asta e pentru fete, ei nu sunt niste fanatici ai romantismului ca noi. Ii poti lua o bratara de argint, sau, daca ai mai multi bani, ii poti lua ceva care sa il descrie. Daca e interesat de muzica -> o chitara, sau de skateboarding -> o placa de skate. Lucruri importante, care sa il faca sa se simta iubit, si la urma lui [desi eu nu as tine atat de mult] iti va lua ceva ce vei pretui foarte mult. Asta daca va iubiti cu adevarat.
Dar tine minte, NU ii lua o perna in forma de inima.
Treaba cu perna e destul de faina...sa sti ca merge dar cu scrisoare nu stiu ce sa zic
Sunt de 2 ani cu el si el este genul de baiat care cum ati spus si voi cand e cu altii sau suntem numai noi 2 este tot timpul mai romantic
Pai e supeer ideea cu perina si eu am facut cadou de genu si i-am placut foarte mult... ei bine cu felicitarea nu stiu... nu prea merge odata ce ai perina nu prea acorda foarte multa atentie felicitarii dar poti lua totusi una care sa ai be ceva frumos de craciun pe ea cu zapada, mos craciun reni sau ceva de genu unde sa scrii "Iti multumesc ca existi!" cel mai tare :-x:-x iti zic eu ca se va bucura foarte tare
Este foarte drăguţ cadoul.Sunt sigură că îi va plăcea, pentru că este ceva mai neobişnuit, şi foarte drăguţ. în scrisoare ai putea să scrii > Felicitări cu Sfintele sărători de iarnă, îţi doresc să ai parte doar de bucurii şi împliniri, fie ca anul care vine să îţi rezerve doar surprize plăcute şi ca desaga lui să fie plină doar de realizări, bunăstarea şi succesele să te înconjoare întregul an.La mulţi ani, scumpul meu.(sau cum îl dezmierzi tu)...Numai bine, pa, pa.
Depinde foarte mult de personalitatea prietenului tau.
majoritatea baietilor detesta sa primeasca lucruri care inspira "te iubesc". daca e genul de baiat care e total diferit cand e cu prietenii (mai dur) si doar cand e cu tine e romantic, nu cred ca s-ar bucura sa primeasca asa ceva; dar daca e romantic tot timpul, indferent de cine mai e cu voi, atunci S-AR PUTEA sa se bucure.
n-ai precizat de cat timp sunteti impreuna. nu poti sa-i "trantesti" in fata un lucru pe care "scrie" "te iubesc", dupa 2 saptamani...
mai bine i-ai lua un tricou personalizat; un CD cu formatia lui preferata sau un medalion (nu cu inimioara sau jumatate de inima!), sau daca e microbist -un accesoriu cu echipa preferata, etc... oricum nu mi se pare prea buna ideea ta...sunt o multime de alte lucruri care l-ar face mai fercit decat o "perna"
n-o zic din rautate
Eu ca baiat nu prea apreciez perna in forma de inima cu poza pe ea, mi se pare kitch, mai bine faci o poza cu rama, si o scrisorica personalizata, e mult mai elegant si mai discret.