Nuuu... e complet normal!
Conteaza dragostea dintre voi si intelegerea, nu varsta!
Asa ca stati linistiti pentru ca veti avea o relatie lunga si happy!:*
Nu e mult 4 ani
acum depinde ca s-ar putea sa fi la varsta la care diferenta asta sa conteze , dar oricum depinde , de baiat, dar si de fata, de exemplu stiu o fata care la 13 ani statea cu unul de 16 ( baiatul era de treaba, nu statea cu ea doar ca sa profite ), iar acum au trecut 4 ani iar ei tot impreuna sunt
deci daca baiatul e de treaba nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme
Daaaa DRAGOSTEA NU ARE VARSTA Asa ca stai calma:X Si nu conteaza ce zice lumea sau asa conteaza ce simti tu si atat!
Nu neaparat. Ce, la un moment dat nu a avut mama 29 de ani si tata 20? Stii, uneori ti se pare ciudata diferenta de varsta 10 - 14 (un exemplu absurd, stiu, da' numai asa, ca sa pricepi ce am de zis), dar mai incolo se va atenua considerabil. Nu ti se pare ca 22 - 26 e mult mai acceptabil? Chestia cu acceptabilul (dupa parerea mea) incepe de la 20 - 24. Ma rog, mie multe chestii mi se par absurde, asa ca te rog sa nu te superi.
P. S.: Categoria mergea mai bine "Dragoste si Sex".
NU este chiar foarte anormal.Pt. ca Dragostea nu are varsta! Dar depinde daca va si iubiti si tineti unul la altul.
Automat daca el este mai mare, ea este mai mica )). si nu, nu e nimicin neregula daca cei doi se plac, asta daca ea nu cumva are vreo 11-12 ani, atunci alta e situatia
Pai diferenta nu e mare, si mie imi place de unu cu 5 ani mai mare ca mine. mie nu mi se pare o mare problema, daca il iubesti si te iubeste varsta nu e o problema
Pai depinde cati ani are fata...de ex eu am 14 ani si nu m-as "combina" cu un baiat de 18-19 fiindca mi se pare destul de mare pentru mine plus ca el, baiatul la 18 ani se gandeste la alt ceva... iar eu nu asa ca mai bine sa fie o diferenta mica 2 ani maxim 3 ani.Desi zici ca sunt doar 4 ani dif-el este major si tu nu poate cand o sa ai 20 de ani-mai merge fiindca atunci vrei fi si tu majora
anonim_4396 întreabă:
PupicAndreea întreabă: