| Petru345 a întrebat:

Buna credeti ca este normal ca la 18 ani sa am asa mult par... oare sufar de pilozitatea excesiva ...mai este cineva in situatia mea ...va mulțumesc mult...dau funda ...multumesc

Răspuns Câştigător
cami
| cami a răspuns:

Suferi de barbatie si virilitate. Un barbat adevarat are par, nu e span! Asta demonstreaza ca ai un nivel crescut de testosteron, inseamna ca esti si tu bun. la ceva happy

8 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Un control la medicul endocrinolog ar avea raspunsul intrebarii tale.
Nu ezita si cere un sfat avizat...
O zi buna sa aihappy

| T0T a răspuns:

Nu e normal dar nici motiv de îngrijorare nu e.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salutare. Daca ai mai avut rude cu aceeasi problema atunci este ereditar, am mai vazut baieti asa. Sau ai crestere a testosteronului, daca mergi la medicul endocrinolog se va gasi cauza si probabil iti va da si un tratament. Sanatate iti doresc

| 7octombrie a răspuns:

Iti recomand un control mai amanuntit.

| Isolde a răspuns:

Daca ai in familia ta persoane la fel, atunci e genetic si ghici ce, exact, nu e nimic grav.
In cazul in care nu ai pe nimeni atunci se pare ca ai mult testosteron (hormonul masculin), dar nici acesta nu este motiv de ingrijorare, pentru ca nu iti afecteaza sanatatea dat fiind faptul ca ai mult par pe corp. Si sa nu asculti fetele care iti spun ca e inestetic, e chiar foarte fain, barbatesc.

| Lawliet14 a răspuns (pentru Isolde):

Vii sa ma epilezi pe piept si spate? N-am eu cel mai mult par barbatesc din lumea asta, dar am ceva si pe spate iar pe piept poate nu cel mai mult dar nu totusi... Deci? laughing :Joke: sa nu se interpreteze

| Isolde a răspuns:

Daca unii baieti nu au destul par, nu e normal, daca au mai mult, tot nu e bine. Nu mai impuneti atatea standarte!
Esti perfect sanatos daca ai mult par pe corp, nu e nici o anomalie si nu o sa ti se intample nimic, incetati sa speriati oamenii!