| amOre) a întrebat:

credeti ca intr'o relatie conteaza statura, sau poate fi un obstacol pentru el/ea sa faca pasul de a cuceri acea persoana gindinduse la statura"suna prostesc" dar chiar imi este interesant
fata 1, 61
baiatul 1, 80

mersi mult

4 răspunsuri:
| alexa a răspuns:

Nu cred ca asta conteaza
atata timp cat iubesti, nu te mai gandesti la restul.nu zic acum sa fii cu capul in nori si sa nu mai gandesti in sensul propiu, ci la faptul ca nu statura conteaza intr. o relatia.si mai ales ca doferenta nu e inverstongue si atat de mare.
fii fericita ca poti purta tocuri in primul rand.
iar in al doilea rand conteaza mai mult sa fii simpatic, sa stii cand sa vb, cand sa spui o gluma buna si sa te faci vizibila in aria lui vizualawinking
bafta

| spyceygirl a răspuns:

Nu e nici o problema, nu este un obstacol intre doi indragostiti.nici diferenta de inaltiem, nici cea de varsta etc.
in plus majoritatea fetelor au aceasta statura, ca asa este dat, fetele nu cresc atat de mult in inaltime ca baietii(bineinteles ca exista si fete inalte dar sunt mai rarewinking}
categoric nu conteazawinking

| hubbelllllll a răspuns:

Mie mi se pare Ok pe bune nu e foarte scunda si nici el foarte inalt.Nu stiu de ce unele persoane tin cont de statura asta este viata. cunosc persoane care nu se pune cu respectivul pentru ca el e mai scunt etate domnehee hee parerea meabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Wau, cand am citit intrebarea, am gandeam ca te referi ca o fata sa fie mai scunda decat un baiat in relatie(ceea ce evident nu conta.) dar cu dimensiunile de mai sushee heehee hee nu cred ca baiatul s-ar gandi la asa ceva si nici nu ar fi un obstacol intr-o relatiewinking. Acum intreaba pe cineva de 1, 80 cum s-a inteles cu o fata de 1, 61.sau masuri apropiatewinkingwinking:*.