| Zumbalaarebeca a întrebat:

Buna credeti ca moldovencele sunt cele mai frumoase femei din romania asa cum se spune? eu cred ca fiecare regiune are si frumoase si mai putin atragatoare totusi de ce doar moldovencele se zice ca sunt pe locul 1, argumentati ca eu nu prea sunt de acord cu afirmatia voi ce parere aveti? v-am pupat

Răspuns Câştigător
| happy_7964 a răspuns:

Sunt moldoveancalaughing. Asa ca as fi tentata sa iti spun ca asa este. Dar sa fiu sincera cred ca este doar o vorba. Nu se poate sa strangi femeile frumoase intr-o zona. Gasesti peste tot. Trebuie doar sa stii sa cauti.

11 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Nici nu am auzit de asa ceva.
romancele sunt femei frumoase, multi straini au zis ca reprezentantele sexului frumos din Romania i-au uimit.
in romance se incadreaza si moldovence si ardelence, oltence si ce mai sunt.
ca doar tot dintr-un aluat suntem cu totii asa ca afirmatiile astea nu isi au rostul.

| Deniisze a răspuns:

Eu sincer nu cred ca moldovencele sunt cele mai frumoase!
Sunt o gramada de fete frumoase din tara asta din orice regiune, ca e Dobrogea, ca e Moldova, Ca e Muntenia si celelalte!
Fiecare femeie este frumoasa in felul ei!
Ceea ce s-a spus cu moldovencele sunt cele mai frumoase este partial adevarata.Nu toate sunt!
+ ca este ceva ce am auzit mai mult pe la televiziuni big grin
Deea kiss

| Luori a răspuns:

Stai sa ma uit in oglinda si-ti spun.

| AnTiBioTic a răspuns:

Este foarte adevarat treci pe la noi si covingete singuratongue dar si noi astia moldovenii suntem al dracului de frumosilaughing

| AlessiaRebecca a răspuns:

Daaaaaaalove struck laughing
vino si convinge`te!
majoritatea spun asta, deci prin urmare aasadar rolling on the floor sunteti asa invidioase

| Zumbalaarebeca explică:

Pfff insfarsit vad ca sunt si oameni de acord cu minebig grin happy sunt de acord cu tine e prea de tot sa spui ca doar o singura regiune are femei frumoase mai ales ca atat in moldova cat si in alte parti din tara nu prea mai gasesti 100% moldoveni sau ardeleni, olteni smd acum sau mai inrudit de ex tatal meu este ardelean iar mama banateanca, deci nu sunt nici una nici cealalta 100% suntem frumosi pentru ca avem asa a vrut dumnezeu nu pentru ca provenim dintr-o regiune anume.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca fiecare fata din regiunea ei are o frumusete aparte.eu sunt moldoveanca 100%. da na n-am pus niciodaat proble, ma, asta. poate ca o fi asa, poate sunt mai multe fete frumoase la noibig grin, da asta nu inseamna ca nu sunt fete frumoase si in alta parte!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da sunt cele mai frumoase dar si foarte harnice

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu cred ca esti putin cam invidioasa la acest capitol, nu cred ca preocupa pe nimeni aceasta afirmatie, iar daca chiar iti doresti sa stii...moldovencele sunt cele mai frumoase, altfel nu se ajungea la aceasta concluzie...si ai dreptate cu faptul ca fiecare regiune are mai mult sau mai putin frumoase,dar moldovencele au ceva al lor, oricat de urate ar fi, felul lor de a fi le face frumoase.Resemneaza-te!

| CosminVladu a răspuns:

Gresit! toate femeile de la noi sunt frumoase, depinde pe unde mergi prin tara, poti gasi si frumoase foc si mai putin frumoase...

| made1 a răspuns:

Da, moldovencele sunt cele mai frumoase.O sa zic si de ce. Bineinteles ca in fiecare regiune sunt fete frumoase. Moldovencele au de obicei trasaturi fine si atragatoare.Desi sunt finute sunt femei strong, femei inteligente.Personalitatea lor le face sa fie interesante si dorite.Un exemplu ar putea fi Andreea Marin.Ele par firave dar sunt mult mai puternice decat par.