| Loryoficial a întrebat:

credeti ca prietenii cei mai buni [fata & baiat] pot devenii :X un cuplu! stiu ca in majoritatea cazurilor nu iasa bine cand cei 2 sunt foarte buni prieteni si unul dintre ei spune celuilat ce simte. oricum eu sunt in aceasta situatzie, este vorba de colega mea de clasa, colega mea de banca! deja ne-au intrebat vreo 3 persoane daca suntem impreuna! Mi-e imi place de ea! dar nu stiu cum as face sa afle si ea acest lucru, problema este ca anul trecut mi-a placut tot de o colega de clasa si dupa ce i-am spus ne-am certat, si dupa acea faza mi-e frica sa nu se intample din nou, si acum nu vreau sa pierd aceasta stransa prietenie! ce semne sa-i dau sa ii arat ca imi place de ea? cel mai bun raspuns primeste fundita si primeste si un cont pe the-file.rowinking deci lasati emailu dupa ce ati raspuns, sigur va fi un castigator norocoswinking

8 răspunsuri:
| cryssa a răspuns:

thinking
si eu am avut, adica, inca mai am un pr fff bunhappy
in timpul vacantei de vara ne-am apropiat mult, eram cei mai buni pr
toate bune si frumoase. intr-o zi imi spune ca ma place...mult de totstraight face
a incercat prin toate metodele sa fim impreuna, dar i-am explicat ca nu simt mai mult decat amicitie pentru elhappy
a inteles, pana la urma ca nu se poate
asta nu ne-a afectat prietenia, si m-a impresionat sinceritatea luibig grin
deci, ai putea incercawinking

| noktambul a răspuns:

Ia-ti inima in dinti, ia o floare in mana, fa-i o vizita ca intre colegi de banca (gasesti tu un motiv) si spune-i, fara prea multe fandoseli, ca iti place de ea. De fapt, cand ii vei da floarea, ea o sa-si dea seama ce simti pentru ea, daca deja nu banuie. Curaj si bafta!

| forbidden_1470 a răspuns:

In primul` rand, ar fi de folos sa stiu cati ani ai. Dar, de obicei, aceste prietenii durabile dintre o fata si un baiat duc la povesti de dragoste. Iar finalurile sunt cat se poate de diferite.
Parerea mea e ca ar trebui sa i-o spui. Sa-i spui direct ceea ce simti, pentru ca apoi sa nu-ti para rau ca n-ai facut-o. Daca va reactiona negativ, atunci asta e! Nu ai ce face. In schimb vei sti ca ai facut tot ce ai putut. Si oricum ea nu e dragostea vietii tale. Si vei trece peste. Dar daca stai cu mainile-n san, vei fi macinat de indoieli si te vei simti aiurea. Daca ea tine la tine ca la un adevarat prieten, nu cred ca va reactiona violent si ca veti putea continua relatia amicala chiar si daca tu ii vei spune ce simti si ea nu ar raspunde la fel.
Cam asta e. Sper ca ti-am fost de folos.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu cum sa ii spui. dar iti sfatuiesc sa ii spuiwinking sa nu ajungi sa te intrebi"ce ar fi fost daca?" stii cum se spune: No Regrets...si eu am fost in aceeiasi situatie si niciunul dintre noi nu a spushappy timpul a trecut si nu s-a ales nimic din iubirea aceea~_~ Bafta~!

| lau_2161 a răspuns:

Eu as itrebao mai intai daca ar afla ca cineva o iubeste si acea pers e din clasa aceea... ce ar face sau daca vor ramane prieteni sau chestii din astea...succes

| HBKMusiK a răspuns:

Pai pentru tine mai bine intrebi pe una din prietenele ei in care ai incredere daca si ea te place si daca da sari pe ea big grin happy

| krys17 a răspuns:

Eu am fost in aceasta situatie
am fost impreuna si ne-am despartit
nu am mai vorbit o luna dar pana la urama am ajuns iar prieteni buni