si eu am avut, adica, inca mai am un pr fff bun
in timpul vacantei de vara ne-am apropiat mult, eram cei mai buni pr
toate bune si frumoase. intr-o zi imi spune ca ma place...mult de tot
a incercat prin toate metodele sa fim impreuna, dar i-am explicat ca nu simt mai mult decat amicitie pentru el
a inteles, pana la urma ca nu se poate
asta nu ne-a afectat prietenia, si m-a impresionat sinceritatea lui
deci, ai putea incerca
Ia-ti inima in dinti, ia o floare in mana, fa-i o vizita ca intre colegi de banca (gasesti tu un motiv) si spune-i, fara prea multe fandoseli, ca iti place de ea. De fapt, cand ii vei da floarea, ea o sa-si dea seama ce simti pentru ea, daca deja nu banuie. Curaj si bafta!
In primul` rand, ar fi de folos sa stiu cati ani ai. Dar, de obicei, aceste prietenii durabile dintre o fata si un baiat duc la povesti de dragoste. Iar finalurile sunt cat se poate de diferite.
Parerea mea e ca ar trebui sa i-o spui. Sa-i spui direct ceea ce simti, pentru ca apoi sa nu-ti para rau ca n-ai facut-o. Daca va reactiona negativ, atunci asta e! Nu ai ce face. In schimb vei sti ca ai facut tot ce ai putut. Si oricum ea nu e dragostea vietii tale. Si vei trece peste. Dar daca stai cu mainile-n san, vei fi macinat de indoieli si te vei simti aiurea. Daca ea tine la tine ca la un adevarat prieten, nu cred ca va reactiona violent si ca veti putea continua relatia amicala chiar si daca tu ii vei spune ce simti si ea nu ar raspunde la fel.
Cam asta e. Sper ca ti-am fost de folos.
Eu as itrebao mai intai daca ar afla ca cineva o iubeste si acea pers e din clasa aceea... ce ar face sau daca vor ramane prieteni sau chestii din astea...succes
Pai pentru tine mai bine intrebi pe una din prietenele ei in care ai incredere daca si ea te place si daca da sari pe ea
Eu am fost in aceasta situatie
am fost impreuna si ne-am despartit
nu am mai vorbit o luna dar pana la urama am ajuns iar prieteni buni