Copilaros de ce sa i se para?
Te iubesc e tot ce poate fi mai matur si mai serios,asta daca n-o zici in gluma sau fara s-o simti.
Si,desi e o declaratie foarte intima,posibil sa-i placa, sunteti impreuna ceea ce inseamna ca ganditi aproximativ la fel, fara mari diferente, ar trebui sa se bucure, nu sa il deranjeze!
Buna!
De ce sa se supere? Nu vad niciun motiv.
Tu te-ai supara daca ti-ar posta? Eu cred ca te-ai bucura.
Posteaza-i! Ii vei face dimineata mai frumoasa!
Nu-ti mai fie frica. Ai incredere in tine, in el, in relatia voastra.
Te pup
Nu stiu ce ar zice iubitul tau dar mie aceste lucruri mi-se par cam siropoase dar daca nu exagerezi cu ele e ok
Tu stii mai bine daca o sa-i placa sau nu. Descopera ce gen de persoana e, si atunci vei sti daca-i plac lucrurile astea, sau nu.
Suna destul de bine, dar ai putea modivica putin, de exemplu: Buna dimiteatza...azi iubirea e la mine! Sau ceva asemanator.
Tu ar trebui sa il cunosti cel mai bine. In general baietii sunt un pic mai retrasi cand vine vorba de lucrurile astea (sunt un baiat si crede-ma ca stiu despre ce vorbesc). Poate si el te iubeste la fel de mult, dar poate nu se simte bine sa fie in vazul tuturor. Daca chiar vrei sa ii faci o surpriza placuta si originala, ai mai multe optiuni: ii scrii o scrisoare, il duci undeva in oras fara sa ii spui unde il duci, ii scrii o gramada de biletele si i le ascunzi prin hainele lui, prin rucsac (daca are), prin casa lui.
Daca esti interesata de asa ceva, poti intra pe blogul de pe profilul meu. Este plin de astfel de surprize originale.
Sper sa gasesti ceva care sa iti placa.
Succes si sa fiti iubiti!
bombo9 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Andra0987654321 întreabă: