| Powpow a întrebat:

Credeti ca visele chiar iti arata un semn? :-). Multumesc de raspuns.

Răspuns Câştigător
| D4N13L a răspuns:

Buna!
Eu cred ca visele nu arata doar un semn, ci arata uneori ce ai vrea tu sa fi, sau ce ai vrea tu sa faci
De exemplu unii viseaza la prima dragoste
Altii la cariera
Unii la viitor big grin
Altii la ce o sa fie cand o sa creascahappy
Eu de exemplu cand visez uneori o mica faza din visul meu se adevereste a 2-a zi.
Bafta.

5 răspunsuri:
| Infernia a răspuns:

Visul, ca urmare, este un produs al tau. Este firesc sa spuna multe lucruri despre tine. Este o manifestare a inconstientului, insa nu este o manifestare pura a inconstientului, ci una care este filtrata la randul ei. Este ca un rebus in care intr-un continut manifest se exprima ceva latent, un altceva. Visul apare si ca manifestare a afectivitatii tale. Atunci cand nu iti tii minte visele, semnificatia cea mai frecventa a acestui fapt se rezuma la modul in care tu iti interzici afectivitatea sa se manifeste. O restrictie ceva mai puternica decat de obicei. O cenzura pe care o resimti si in viata ta.

Fundita happy

| carminaburana43 a răspuns:

Citeodata da.Mai ales daca e vorba sa-ti moara cineva drag atunci in mod negresit.Eu de fiecare data am avut vise premonitorii ori de cite ori mi-a murit cineva drag.

| BloodyDress a răspuns:

Eu sunt foarte superstitioasa si am chiar si o carte care se numeste "Cheia viselor" unde fiecare visare o semnificatie dar depinde de cazhappy

| sabinuzaiubitica a răspuns:

Desigur ca fiecare vis are semnul lui ...eu visez f rar dar visele imi arata ceva din trecut sau viitor...dar oricum nu se potrivesc perfect cu realitatea

| LupTrist a răspuns:

Da visele iti arata un semn.
De exemplu eu am gradina cu solare si am visat ca vine un varticus(o mini tornada) si imi distruge 3 solare si dupa 2 zile chiar asa a fost cea fost naspa eu am fost sa le verific si cand a vost varticusul a dat un solar peste mine

Întrebări similare