| Anonim_4797 a întrebat:

credeti in compatibilitatea zodiilor? va puteti motiva raspunsul.

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Nu, nu cred in compatibilitatea zodiilor pentru ca fiecare om in parte se formeaza, creste, gandeste, dupa anumite principii, o anumita cultura, o anumita educatie nu dupa zodiile in care se naste.Trebuie sa tinem minte ca omul face zodiile vorba aia nu zodiile pe om.Bafta!

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Eu nu cred in asa ceva, dar si in ziua de azi caut o explicatie logica, rationala pentru care nu ma pot intelege cu niciun Varsator.Ma simt un pic depasita de situatie in cazul astaoh go on

| Razvan a răspuns:

@Marina.Habar nu am. Poate pentru ca semanam ca doua picaturi de apa? La fel de perfectionisti, incapatanati, fixisti si uneori maniaci(pe curatenie mai ales)laughing

| valy a răspuns:

Nu nu cred.sunt niste tampenii.mai mari ca alea nu am auzit nicaieri.
Zodiile.vrajitoarele.etc.nu au de unde sa stie ca eu ma potrivesc sau nu cu A sau cu B.
Compatibilitatea. o fac doar persoanelewinking

| AshEldo a răspuns:

Nu...adica la mine (gemeni)spune ca comunica extraordinar de mult cand de fapt eu bat spre emo rolling on the floorcat despre compatibilitate, as vrea euhappy

April
| April a răspuns:

Cred in compatibilitatea caracterelor.Cat despre zodii, daca spune cineva ca stie sigur care sunt compatibile, e un laudaros!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred. @ onutzu, chiar sunt curioasa de ce nu te poti intelege cu niciun varsatorlaughing

Întrebări similare