Buna
Visele sunt in majoritatea cazurilor ceea ce noi gandim intr-o anumita zi.
Bun, acum sa-ti raspund tie la intrebari :
1.Sincer,da! Cred in vise!
2.Da am avut un vis : intr-o seara am visat ceva, iar dupa ceva timp chiar mi s`a intamplat ceea ce am visat.
Banuiesc ca visele prevestesc ceva.Au o semnificatie,nu? [Parerea mea, bineinteles
Unele sunt ciudate.
Vise placute
Pa, pa!
Am visat odata ca am sa conduc furgoneta firmei unde lucreaza taicameu si am condus-o de 3 ori pana acum.
Daa...sau cel putin asa cred se facea ca eram langa un prieten care il placeaaaam f f mult si ma pupam cu el dupa m-am trezit iar a 2a zii m'a intrebat daca vreau sa fiu ca el si dupa ne'am sarutat exactt ca si in vis, m-am oprit si eram foarte fericita ca acest lucru chiar s-a intamplat...inca si acum mai sunt fericita cu toate ca totul dintre noi s-a spulberat din cauza mea.off asta este a fost cel mai frumos lucru din viata mea, mersi ca mi'ai adus aminte de acest lucru
ASA SI asa. de exemplu in clasa a 6-a noi la inforMATIca am dat o testare tare grea dar nu dinalea care le stie oricine ci dinalea din multa multa teorie si am visat ca am luat 10 si asa a fost :d
Buna, da mi s-a intamplat de doua ori de cand ma stiu, odata cand am visat ca am luat 8la mate si asa sa si intamplat si a 2 oara a fost cu prietena mea :X cand am visat ca o sa mergem la film impreuna si a 2 zi ea ma invitat la film ea :X sper ca team lamurit merit fundita?
Daca te referi la vis cu sensul de înlănțuire de imagini, de fenomene psihice și de idei care apar în conștiința omului în timpul somnului, da, cred in vise si mai ales in semnificatia lor! Desi se spune ca visele sunt o urmare (continuare) a gandurilor noastre de peste zi, totusi unele vise nu au nicio legatura cu gandurile noastre. E o mare diferenta intre vise si premonitii. Visele (episoadele pe care "vezi" atunci cand dormi; in general foarte detaliate si exacte) sunt cum a zis si Androgin fenomene care apar involuntar si reprezinta de obicei temerile sau dorintele tale precum si anumite lucruri care te obsedeaza ( ex.: un test la informatica, o excursie, o invitatie la film, etc.). Anumite vise, sunt mai ciudate si au o anumita semnificatie. Ele nu PREVESTESC ci doar explica o stare actuala, o situatie in care esti. Mintea umana tinde sa elaboreze situatiile prin care treci prin simbolistica. Totusi exista si premonitii care intr-adevar vestesc anumite evenimente, iti arata anumite locuri. Premonitiile le au in general persoanele care au o minte deschisa, limpede sau f. "lucrata". Persoanele care intercepteaza energii ( nu fantome sau alte povesti e groaza) si care mediteaza mult. Cineva care este stresat tot timpul, cineva care este concentrat pe un anumit lucru este foarte putin probabil sa aiba o premonitie. Ca sa-ti dau un exemplu, iti voi povesti un vis (premonitie) de-al meu din adolescenta. Bunica mea, in varsta de 87 de ani, avea cancer la san, o boala destul de rara in acea vreme (in sensul ca nu auzeai tot timpul ca mor oamenii de cancer). Totusi era stiut ca e o boala de care se moare repede. Bunica mea, insa, a dus-o pe picioare, cum se spune, timp de 3 ani. Desi avea o varsta inaintata, era f. vioaie si nu avea nevoie de ajutorul nimanui in gospodarie. Deci, chiar dara era batrana si bolnava, se descurca singura si chiar nu ne lasa sa o ajutam prea mult si lucrul cel mai important de spus este faptul ca era f.f. lucida. Intr-o noapte de joi spre vineri, am visat-o moarta, in sicriu. M-am trezit dimineata si i-am spus mamei, dar ea m-a linistit spunandu-mi ca a fost din acestea simple, fara vreo insemnatate prea mare. Visam de ex. o persoana, la care nu ma gandeam dinainte si a doua sau cel mult a treia zi ma intalneam cu ea. Visele simbolistice sunt visele care au o anumita insemnatate, descrisa in cartile de vise sau sunt stiute din popor. De ex. vise care la mine se adeveresc sunt: copil mic - necaz; carne - boala; morti - se schimba vremea; peste - vant;
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: