| Lumy a întrebat:

Credeti k ar mai fi sanse sa ma mai inalt? Am 14 ani si 1.55, nu am mai crescut de 2 anisad, ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Andreea_7493 a răspuns:

Pai sigur mai ai timp sa te inalti. Poti sa te duci la doctor de exemplu...iti poate spune ce sa faci.thinking Poti sa incerci oricum sa faci un sport de ex, inotbatting eyelashes ...volei...si mai sunt destule happy

10 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita. Te vei mai inalta.Incearca sa practici un sport ca de exemplu:Volei, baschet, inot happy
Succes!big grin

| JackieSue a răspuns:

Dimineata cand te trezesti intinde-te... dar mai tare ca sa simti ca te doare putin, chiar merge.Sau voley, baschetbig grin. Oricum te inalti pana la 18 aniwinking

mlm
| mlm a răspuns:

Incearca sa faci ceva sport(inot, baschet), dar pana la 18 ani mai ai timp sa te inalti, asta depinde si de membrii familiei tale, daca sint mici de statura ai poti mosteni, daca nu sint micuti de statura mai ai timp sa te inalti.

| Andreeagen a răspuns:

Depinde asta tine si de mostenirea genetica daca ai vreo ruda apropiata mai scunda e probabil.insa ai putea face sport baschet inot... si asta te va mai inalta insa daca nu ai problema de inaltime in fam inseamna k te ve inalta sigurhappy
Numai bine...

| kitty_8919 a răspuns:

Da normal ca ai sanse ai doar 14 ani...ar fi bine sa faci baschet sau inot

| cristina93 a răspuns:

Nu-ti fa probleme de asta, ai 14 ani deci esti inca in crestere, sportul ajuta, poti sa faci ce iti place: volei, baschet, inot. I-ati si 2-3 prietene ca sa te simti mai in largul tauwinking

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Desigur ca vei mai creste..eu intre 14 si 16 ani am crescut foarte mult.Acum depinde de fiecare in ce perioada creste mai mult .Deinde si cat de inalti sunt parintii tai.

bye

| gabitza05 a răspuns:

Buna!

Desigur ca vei mai creste.eu intre 14 si 16 ani am crescut foarte mult.Acum depinde de fiecare in ce perioada creste mai mult. Deinde si cat de inalti sunt parintii tai.

bye

| hanry a răspuns:

Nici o sansasad

| hanry a răspuns:

Nici o sansasad