| lacra1998 a întrebat:

credetu ca este ciudat ca o fata este rapperita? in limita bunului simt (bratari seapca baketi tricou putin mai larg si blugi cu tur) unor baieti li-se pare ciudat...un sfat.ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| SchiZz20CMrecords a răspuns:

Eu sunt reparita de cand ma stiu.Si nu mi rusine deloc ca port sepci haine mai largi.Pur si simplu eu m-am cam saturat de emo ghotic rockerite si alte minuni.
Eu am un stil mai aparte intre scene girl ( doar freza) si restul hainelor le port mai largi.
Nu este nimic ciudat DAR la unii baieti si ma refer cam la 80% le plac pitipoancele alea cu fusta pana in cur si bot roz.
Eu te sustin si sa faci ce iti PLACE TIE nu ce le place la restul!

3 răspunsuri:
| LikeABossBaby a răspuns:

Sincer? Eu cred ca rapperitele sunt niste tipe ok care arata foarte cool[multi tipi draguti sunt rapperi scuza-ma daca nu am scris bine].Cum ti se pare aceasta fata https://www.facebook.com/....../photo.php nu-i asa ca este draguta? Ce mai stai pe ganduri! P.S:Nu mai pune la inima comentari rautacioasa fi asa cum vrei u fetele sunt extrem de rele. Sper ca te-am ajutat.Bafta!:*

| Undal a răspuns:

Fii tu insati.

| nunUun a răspuns:

Daca vrei cu adevarat o schimbare.....schimbati look-ul dar, daca tie iti place asa nu te schimba, ignorai pe ce ce te judeca..trebuie sa te simti bine in pielea ta :X