| Corina528 a întrebat:

Cu 3 ani in urma m-am mutat intr-un oras nou complet strain pentru mine.
Chiar in prima zi am iesit cu verisorul meu in cartier (el stia putin locul spre deosebire de mine)pai si am trecut pe langa un tip nu stiu cred ca are undeva 40-30 ani pare in varsta, adica eu am 15 ala parea in varsta(trecem la subiect).
Treceam vizavi de el, aceste s-a oprit, m-a analizat (ca o toanta m-am oprit si eu si il priveam )avea o privire care te manca de pe pamant si inca cu ranjetul ala pervers m-am speriat, l-am luat pe varmio de mana si am mers mai departe. N-am dormit toata noaptea, aveam chiar cosmaruri cu el.

O alta intalnire a fost peste 2 zile.Am iesit cu o fata cu care incepusem sa ma imprietenesc.
Era deja seara. mai exact 21:30. eram aproape de bloc cand in fata lui pe scaun era el.Mi s-au inmuiat picioarele si nu stiam ce sa fac.Sa tip n-avea sa ma auda nimeni si asta i-ar da lui de banuit.
Am luat telefonul si l-am pus la ureche in semn ca vb, ma rog asa nu era sa se atinga de mine.Eram in fata lui, nu ma uitam la el dar totusi macar cu coada ochiului ranjea si avea ceva in mana dar nu m-am intors destul sa vad.Privirea lui era pe spatele meu.Am pus repede codul usii si am intrat.Culmea e ca stia si unde traiesc.TOATA saptamana ma intalneam cu el pe zi de 2-3 ori chiar in zi.
Dupa plecam la bunici si chiar am uitat de el.Asa a trecut un an, ma simteam in siguranta pana nu l-am vazut cu doua zile in urma, acelasi ranjet, aceeasi privire si era in urma mea apoi in magazin iar seara in parc.(DE CE EU?) Asta ma tot gandesc.
Si cireasa de pe tort, ieri eram cu prietena asezata pe un scaun din fata blocului ei, acesta se afla la cativa metri de al meu.Acest tip s-a asezat si el, eu stiam cine e oarecum, dar prietena mea i-a zambit semn ca poate sa ni se alature.
I-am scris un SMS (gen S.O.S repede acum)ea nu intelegea, dupa i-am povestit.Si a zis sa vb cu parintii intr-un fel. Am vb cu ei dar acestia au ras spunand ceva gen cineva n-o sa poarte haine indecente mult timp, dar nu purtam asa ceva.
Ce sa fac? (doar prietena ma sustine, dar as vrea macar ajutor moral de la un adult). Ma tem sa ies din bloc sau sa cobor pe scari sa nu mai vb de ascensor.
Sper sa nu va plictisiti citind (va rog)

2 răspunsuri:
| RaulPeNet2003 a răspuns:

Esti prea paranoica in pnm
daca voia sa te abuzeze sau cv o facea din prima
doar daca zambeste nu inseamna ca vrea sa te violeze

| Corina528 explică:

Scuzati de greseli dar inca tremur cand imi amistesc