Poi depinde de care clatite mai vrei sa faci: dulci sau sarate. In categoria umpluturilor de clatite dulci intra dulceturile de orice gen, inghetata, ciocolata/finnetti, miere si nuci, ananas si frisca, frisca si finnetti, mere cu scortisoara, diverse creme de patiserie etc, iar la cele sarate poti incerca: branza de vaci dulce (sau urda) cu marar, branza proaspata de vaci cu smantana, carne calita cu ceapa, ciuperci si ceapa calite, piept de pui cu castraveti murati si presarat cu cascaval ras pe deasupra etc. Poti incerca in multe variante, in combinatiile care-ti plac. Deja mi s-a facut foame...
Ciocolata, zahar diverse creme de branza de ce vrei tu. eu sunt de obicei creativa si imi iese binr
Branza, fineti, frisca, ciocolata, dulceata cu nuci, inghetata e cea mai buna, fructe ceea ce iti place sa manaci etc
Nutella finetti ola branza dulce dar si branza sarata depinde de preferinte nuca cu miere gemuri de toate felurile sirop de artar inghetata. mie imi plac cu capsuni ciocolata si friscadar depinde de prefernite
Fineti sau ciocolata, urda simpla, urda cu marar, branza, diferite gemuri.km atat
SnoopDog19 întreabă:
anonim_4396 întreabă: