Foloseste bicarbonat de sodiu si freaca-l bine pe argint. Eu nu am probleme deloc cu negru dupa fiecare dus se vede nou nout.
Buna!
uite cateva sfaturi:
1. Obiectele din argint/ cu parti argintate se curata cu pasta de dinti (fara apa!) sau cu praf de creta amestecat cu o lingurita de otet. (merge pe incercate)
2. Argintul se curata prin frecare cu suc de lamaie. Se clateste cu apa calda, apoi se sterge cu o piele de caprioara.
3. Apa amestecata in parti egale, cu amoniac.
4. Apa in care au fiert cartofii, putin sarata, curata foarte bine. (pentru. astea cu sare nu bag mana in foc. nu am incercat deoarece stiam ca sarea pateaza argintul.)
sper ca te-am ajutat
fundita?
Buna. Am patit si eu asa cu o bratara, pai spalal cu pasta de dintii. Pune pe periuta de dinti niste pasta, iar apoi freaca pana vezi ca incepe sa se duca.
Eu asa stiu ca se face, iar la mine chiar a functionat.
Baga bijuteriile pe care le ai de argint in otet si cu putin bicarbonat, cam asa pe varful linguritei bicarbonatul.
âEu asa stiu ca se face, succes!
Si in afara de aceste raspunsuri...eu mi-am cumparat o crema de la fm special pentru asta, cred ca e pana in 20 lei! e f buna
Multumesc pentru toate raspunsurile si am sa incerc si care va da un rezultat va lua o fundita miat fost de ajutor
Cu solutie speciala pentru argint sau sapun pe baza de sulf. Inchis cu foc si scufundat in acid sulfuric(bijutier).