Si mie imi placeau ft mult aceste desene Erau preferatele mele, in special Viata cu Louie, Ce'i cu Andy si Copii de la 402
Chiar mi-e dor de Viata cu Louie ...sunt desenele copilariei mele si le ador :X
Si mie imi e dor de aceste desene:X in special de Gemenii Crap =p~ si Copii de la 402 :X adoram desenele astea nu ma dezlipeam de la tv pana nu se terminau :X As vrea sa apara din nou:X Ce vremuri pup:*
Stiu.sunt ingrozit cand vad ce desene se dau acum la TV ! Zack si cody! Desenele vechi erau minunate.Imi e dor de ele! Macar bine ca le gasim pe youtube. As dori sa vada cineva de la un post de desene. poate i-au o masura
Eu ador Copii de la 402 :X si Edd Ed si Eddy frate cat de faine erau.Si eu vreau sa reapara
Poti sa te uiti la ele pe : http://www.desene-animate-online.net sunt toate acolo si sunt dublate si in limba romana :P
Uof, stiu! erau asa de frumoase - nu ca prostiile de acum -.
majoritatea sunt pe acest site ::: www.desene-copilariei.net :x
Va rog semntati petitia " Desenele vechi inapoi" si daca se poate dati mai departe http://www.petitieonline.ro/petitie-p50466047.html
Bai frate multe desene animate nu mai sunt si multi copii le duc dorul in special uni adolescenti ar da timpul inapoi numai pentru cateva ore ca sa vada desene ce erau ca degzemplu Copii de la 402, Denis pericol public, Inspectorul Gadget, Viata cu Loui, George Degetel.adoram cu toti aceste desene acum sunt numai tampeni pe Disney adica frate ce desene sunt alea Exaltati, h20, Ciudati mei parinti, si mai sunt si porcarile alea de Zack si Cody, Sunt in trupa, Hannah Prostovana.etc, Daca ar fi si o mica ocazie cu toti am face ceva sa dea din nou aceste desene vechi la televizor dar din pacate nu se poate...(
Da eu sunt de acord dar sa stii ca gemenii cramp, edd ed si eddy ele mai sunt pe cartooon netuarc dar si depinde ce episoade sunt ca mai sunt si episoade de alea noi! Sa stii!
Ed, Edd si Eddy este pe Cartoon Network in fiecare sambata si duminica la 18:15.
Gemenii Cramp este tot pe Cartoon Network in fiecare zi la 22:00, 23:40, 02:10, 03:15, 05:25 si 06:15.
marina1253 întreabă: