| MădălinaMaya055 a întrebat:

Buna!

Cu totii am trecut prin acea perioada sau majoritatea macar,prin care sa zicem ca,ai iubit odata cu adevarat si intens,dar dupa o perioada mai indelungata,dupa atata suferinta din cauza acelei despartiri,pe care nu ai acceptat-o in acel moment cand s-a intamplat,pur si simplu devii mai rece si nu mai poti,nu mai reusesti sa iubesti asa de intens,doar te obisnuiesti cu prezenta unei alte persoane in viata ta, te bucuri de prezenta ei, dar nu mai exista acele sentimente care au fost ca prima data, pentru ca niciodata nimic nu va mai fi ca prima iubire. Si iti faci relatii, poate dupa despartire suferi cateva zile, dar iti revii si nu iti mai amintesti cu atata durere. Asa e la mine, parca am devenit de piatra.Respect omul de langa mine, dar prima iubire(si bine, au mai fost inca 2 baieti de care mi-a placut mult, dar care m-au lasat "cu gust amar"in final, asta fiind un alt detaliu, conteaza cat de cat)nu o sa o uit niciodata.Desi,ptr prima iubire a mea, primul baiat pe care l-am iubit cu adevarat, nu insemn mai nimic, e trist dar m-am obisnuit.Si intr-un final am acceptat toate loviturile pe care mi le-a dat, sa zic asa in inima si care m-au facut mai puternica.Parca sunt mai "treaza" sa zic asa, inainte mi se parea ca iubirea e perfecta, minunata, dar de fapt nu e, poti sa iubesti degeaba uneori.Si cum sa zic,a trecut un an de atunci si sunt asa confuza cu schimbarea asta la mine,ca nu ma mai indragostesc asa repede si nu mai pun sentimente multe.

Aveti niste sfaturi, idei ceva? As vrea sa imi dati daca doriti, trec prin chestia asta si e ceva nou pentru mine, poate ca unii dintre voi deja sunteti obisnuiti.

(am 17 ani, si la 15-16 au fost chestiile astea, nu m-au afectat cu scoala, merg destul de bine la capitolul asta)

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Inca esti ok.
Sa zicem doar ca esti mai selectiva cu pretendentii tai si ca nu mai pui botu la vrajeli, ai inceput sa realizezi ca mai e nevoie si de altceva decat de atractie.

6 răspunsuri:
| Andreeush a răspuns:

Dacă nu îl iubești pe cel cu care ești acum lasă-l.
Nu te băga într-o relație doar pentru a nu fi singură. Îți faci rău ție dar și persoanei de lângă tine.
O despartire e grea dar timpul vindecă rănile. Când vei găsi persoana potrivită vei vedea altfel lucrurile.

| J0B0MAT a răspuns:

Nu îl iubeşti cu adevărat pe cel cu care eşti acum.Mai bine te desparţi.Nu merită să îţi faci o relaţie imediat după despărţire, doar aşa, de plictiseală.
Eşti încă un copil, vei găsi pe cineva pe care chiar să îl iubeşti. Aşteaptă până atunci, nu te arunca în orice relaţie.

| MădălinaMaya055 explică (pentru J0B0MAT):

Ideea e ca despartirea a fost acum un an...si da, cu baiatul
cu care stau ne cunoastem de putin timp, trebuie sa ma intalnesc cu el si sa vad atunci daca se prinde ceva de mine, sentimente

| J0B0MAT a răspuns (pentru MădălinaMaya055):

Dacă se leagă ceva ok, dacă nu, aşteaptă până găseşti pe altcineva.
Ce dacă a trecut un an.Pot să treacă şi 5.Ai toată viaţa înainte. Vede- ţi de şcoală, de viaţa ta, şi când e să se întâmple, se va întâmpla.Nu te mai gândi la trecut, la ceea ce te face să suferi, pentru că nu vei fii niciodată fericită aşa.

| PrintesaGumitaa a răspuns:

Ai 17 ani, nu ai trecut printr-o trauma. Nu esti singura persoana care s-a despartit pe pamantul asta. Nu ai gasit inca persoana potrivita pentru ca la varsta asta majoritatea baietilor nu vor relatii serioase.

| MădălinaMaya055 explică (pentru PrintesaGumitaa):

Pai stiu ca nu am trecut printr-o trauma, la toata lumea se intampla si oricum pe lumea asta sunt lucruri mult prea grave fata de chestia asta.