anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum a fost la voi,prima poveste a sarutului? Eu inca nu am povestea aceea, sper sa fie.happy..am chef sa citesc, ca ma plictisesc big grin.Cea mai frumoasa povestioara primeste Fundita...dar o sa dau si cateva voturi.

Răspuns Câştigător
| CrysstheBLACKshadoW a răspuns:

Buna! povestea primului sarut al meu..hmm. pai totul a inceput la ziua baiatului pe care il placeam foarte mult.Eu nu stiam ca ma place si el, dar puteam sa imi dau seamalaughing ce-i drept pe toata durata petrecerii a stat mai mult cu mine, ne intelegeam foarte bine, aveam atatea lucruri in comun.Seara cand trebuia sa ma duc acasa el m-a condus pana in fata blocului.Pe drum eram tare timizi si nu prea vorbeam.Cand am ajuns in fata blocului m-a intrebat daca m-am distrat la ziua lui.Eu i-am spus ca a fost super si i-am urat inca odata "la multi ani", apoi l-am pupat pe obraz.El cand a vazut ca plec m-a luat de mana si m-a tras ianpoi si m-a sarutat. Dupa aceea ne-am privit in ochi, iar el m-a rugat sa mai stau.Am mai stat si ascultam aman2 o melodie la casti care ne placea foarte mult si de atunci aia a fost melodia noastralove struck. Am mai stat inca 2 ore in care am ras, am vorbit si am ascultat muzica cu el puppy dog eyes. Apoi inainte sa plec acasa m-a sarutat din nou. Si Sfarsit laughing Sper ca ti-a placut :* asta a fost povestea primului meu sarut.blushing

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru CrysstheBLACKshadoW):

Daca puteam sa dau like, dadeam o suta laughing) Mie mi se pare chiar tare love struck

anonim_4396

E foarte draguta.big grin

| CrysstheBLACKshadoW a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc:*.

Aww puppy dog eyes multumesc mult:*.Si mie imi place enorm, de asta nu o sa o uit niciodata.

anonim_4396

Cum se numeste melodia?happy

Antract: m-am obisnuit