Citeste carti de autoeducare sau mergi la un psiholog.
Iti recomand: forta gandirii pozitive.
Sau pur si simplu incearca sa gasesti sursa suprarilor tale si sa rezolvi problemele respective.
Si ce anume provoaca starea asta de neliniste? Sau pus si simplu aceasta esti tu? Ei bine cred ca in anumite cazuri stii cum sa procedezi ce trebuie sa faci si cum ar trebui sa reactionezi. (sper) Sfatul meu pentru tine ar fi ca de fiecare data inainte sa spui/ faci ceva (care ar putea sa-i afecteze pe cei din jur), gandeste si intreaba-te in sinea ta daca e bine sau nu ceea ce faci? Sunt sigur ca atunci esti suficient de capabila pentru luarea unei decizii bune. Si cu timpul o sa devii o persoana pozitiva. Gandeste-te mereu la bine nu la chestii de genu,, dar daca nu o sa..." Chestia asta tine mai mult de auto-control. Deci imagineaza-ti ca tu esti masina dar in acelasi timp si soferul. Regula de condus? Simpla. incearca sa nu intri pe contra-sens si vei ajunge in siguranta la destinatie. Ps. incearca sa pastrezi si un ton cat mai scazut si sa vorbesti cat mai lent.
O forma usoara de depresie.deci tu ai in minte faptul ca totul este in zadar ca de se intampla mereu numai lucruri rele mie de ce nu ma place x sau y.
fata draga ar trebui sa incerci sa insufli ca totul va fi bine ca exista pentru orice problema o rezolvare.Trebuie sa inveti sa gandesti lucrurile pozitiv si sa incerci sa iti ocupi timpul cu diverse lucruri pentru a nu mai sta sa te gandesti la nu stiu eu.cauta-ti un anturaj, uita-te la ceva interesant, captivant, cauta-ti un prieten iar apoi chiar ca totul va fi bine