| Simonikk a întrebat:

cum ar trebui sa ma imbrac cand ma duc in oras sau l discoteca cu prietenele?

Răspuns Câştigător
| Anamarya_5888 a răspuns:

Tinuta de discoteca trebuie sa fie sexy, de ce nu, provocatoare dartrebuie sa dea si libertate miscarilor de dans. Poti purta cu succes unpantalon trei sferturi, unul scurt, sau o fusta scurta, dar si larga. Candvine vorba de accesorii si machiaj, in acest context nu exista limite.

Maioul bleumarin din lycra cu aplicatii din material transparent estedestul de sexy incat sa te conditioneze sa il porti numai in discotecasau eventul intr-un bar. In aceiasi categorie intra si bluza din lycrasi denim cu mansoane si capse aplicate.

Se stie ca albul iese foarte mult in evidenta, mai ales in discotecadatorita luminilor fosforestcenta. Asa ca iesi din multime purtand opereche de pantaloni trei sferturi din aceasta culoare si bucura-te deritmurile antrenante. La fel de potriviti sunt si pantalonii scurti care, e langa faptul ca iti dau un aer extravagant de vacanta sunt si comozi.

Ideal ar fi sa-ti lasi parul desprins cand dansezi, mai ales daca ai opodoaba capilara de invidiat. Insa daca te incazesti, poti imprumuta oimagine rebela prinzandu-ti parul in varful capului.
Machiajul poate fi cat de variat, pentru ca luminile sunt confuze indiscoteca, insa ce se va observa cu siguranta este glossul de buze, sclipiciul si machiajul puternic al ochilor.

Asa-i ca imi dai fundita?big grin

8 răspunsuri:
| KillerNrOne a răspuns:

Elegant si frumos dar nu ca o piti

| Gaabi32 a răspuns:

Pai imbracate in ceva la moda asortat si sa te simti confortabil in ele.Nu prea conteaza hainele ci caracterul.In discoteca ar trebui cu haine sclipitoare si cat mai extravagante

| Tweetymrrr a răspuns:

Cum consideri tuhappy. Bine, depinde foarte mult de anotimp:vara de exemplu, imdeiat pun un maieuts pe mine si o pereche de blugi scurti; iarna. e mai dificil.
La discotecathinking ceva lejer, de obicei colati cu o bluza sclipitoare ceva.happy
Ai putea, cand meri in oras sa te uiti pe drum sa vezi cum se imbraca celelate fete, ca sa-ti faci usor o parerehee hee

| AnaEindragostita a răspuns:

O bluza lunga, blugi stramtzi, tocuri

| Placintica_8625 a răspuns:

Poii depinde de anotimp:In oras:ai putea sa-ti iei o niste jeansi mutlati si o bluza destul de lunguta, cu niste tenisi vintage
sau UGG. Iar la disocteca ai foarte multe optiuni.Depinde ce-ti place.Ai putea purta rochie in sa fir ceva in stil haotic nu foarte cuminte, sau o fusta din acele ''mini'', cu un tricou animat si decoltat.inmsa nici o pereche de jeansi nu sunt exclusi ei pot si purtati cu ceva mia lun sau depinde de gusturi si cu ceva mai scurt.De incaltat ai putea purta niste sandale egiptene(de acele in stil inalt, cu talpa neteda), insa poti purta si niste cizme sau tenisi la alegere.Insa te sfatuiesc ceva daca nu ai peste 16 ani nu purta inca incaltaminte cu talpa inalta sau cu toc pentru ca esti un pericol al picioarelor. Ele se vor deforma, asa ca nu o sa mai ai ocazia sa le mia porti vreodata. Sper ca te-am ajutat!winking

| Piiink a răspuns:

Cu blugii stramtii si un tricoau decoltat parerea mea shii dai fundita lu anamrya saraca tia scris o gramada :X laughing eu n-am asa multa rabdare sa morwinking laughing

| AndreeaDenisa0778 a răspuns:

Eu zic sa-ti iei niste blugi skynny (stramti) preferabil negrii, cu o geaca cool de piele si ea tot neagra, si cu un tricou care sa-ti vina peste fund de o culoare rosie sau roz ( putin mai tipatoare ). si niste tocuri. si parul depinde cum il ai si cum iti place tie sa-l tii cel mai multwinking

Întrebări similare