| nicoleniki a întrebat:

Cum ar trebui sa procedez in situatia urmatoare: Imi place de un baiat, ne cunoastem de mai mult timp si ne-am intalnit intr-o zi, apoi cand ne-am despartit a spus ca ma suna, dar nu m-a sunat. Asa ca i-am dat eu un sms a doua zi, si am cazut de acord sa ne intalnim. Ne.am intanit si i-am spus:"Ce se intampla cu noi, daca exista un noi"...si mi-a spus ca vb la telefon...insa nu mi-a dat nici un semn. A doua zi i-am trimis un sms si i-am spus ca nu am chef de vrajeli ieftine dar nu mi-a raspuns. Dupa 3 zile ne-am intalnit la un club din intamplare, nu me-am salutat, dar el se tot uita la mine. Ar fi mai bine sa nu-mi pese?
Dau funda pentru raspunsuribig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| EuuFlorii a răspuns:

Asa sunt baietii... Daca lui nu ii pasa de tine si nici de relatie dintre voi doi, nici tie nu ar trebui sa iti pese de el..Ca dupa un timp o sa zica ca esti disperata dupa el. Fundita?big grin big grin

4 răspunsuri:
| Vvistula a răspuns:

Ori nu e serios ori ii este rusine, daca vezi ca lui nu ii pasa ti-e de ce ti-ar pasa? sa te consumi pentru un nimic

| mona a răspuns:

Da,ar trebui sa nu iti pese, nici bunul simt sa te salute nu la avut, ignora-l

| Scintilla a răspuns:

Timpul trece si nu il poti intoarce, deci decat sa il pierzi(timpul) cu unul care nu te baga in seama, gaseste cineva care merita sa pierzi timpul pentru el.

| raluca0306 a răspuns:

Poate ca nu a vrut sa fie ceva serios, sau poate e doar timid.Cel mai bine e sa clarifici lucrurile cu el si sa-i spui daca are ceva de gand sau nu.