| Deea a întrebat:

Cum as putea sa am si eu gropite? big grin. La mine in clasa sunt 2 fete care au gropite si toti profesorii atata le lauda cu gropitele lor.

15 răspunsuri:
| andy_3925 a răspuns:

Trebuie sa fim multumiti cu ceea ce avem.Gandeste-te ca poate si colegele tale vor sa aiba ceva ce tu ai si ele nu.Nu cred ca se poate face nimic ca sa ai gropite, dar sunt sigura ca ai o multime de alte calitati de care poti fi mandrawinking

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti faci pierce in obraz si raman gropite sau gauri.

| Bacemi a răspuns:

Nu poti. E ceva genetic. Inteleg ca esti geloasa dar cu siguranta si tu ai ceva special.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu ai auzit de pilda talantilor?
Hai sa iti zic eu ce imi amintesc din eabatting eyelashes.
Mantuiitorul a spus ca imparatia cerului este asemenea stapanului care a plecat si a lasat avutia sa la 3 slugi. La o sluga i-a dat 5 talanti, la alta 2 iar la alta 1 talant. Slugile cu 5 si 2 talanti au inmultit darul primit iar sluga cu un talant la ingropat la radacina unui copac. Cand stapanul s-a intors slugile bune au fost rasplatite si sluga rea a fost pedepsita.
Stapanul il reprezinta pe Dumnezeu care ii inzestreaza pe oameni cu diverse daruri : frumusete, putere de munca, inteligenta.
Sluga lenesa reprezinta pe oamenii care nu sunt multumiti cu ce au primit. Adica tu ai fi sluga lenesawinking.
Oamenii sunt datori sa se multumeasca cu ce au primit si sa imulteasca darur respectiv in folosul tuturor.
Deci in concluzie multumestete cu ce ai, si nu ai cum sa ai gropitewinking.

| fanmichaeljackson a răspuns:

Iti faci operatie estetica da trebuie sa te duci in alta tara pentru. ca in romania ai voie doar de la 18 ani in sus sau iti strici o masea pana face puroi si pe urma va trebui sa iti faca operatie! aceasta operatie va arata exact ca o gropita!rolling on the floor rolling on the floorsincer chiar nu se poate eu doar glumeam

| Bishop a răspuns:

Am auzit ca trebuie sa-ti sufle cineva cu paiul in locurile unde trebuie sa ai gropite, in fiecare seara happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Doamne, ce probleme ai si tu...

| Zâmbărici a răspuns:

N-ai cumstraight face

Daca vrei ti le imprumut eu trei zile dar doar 3 zilelaughinglaughinglaughing.

Mai e o varianta tine creionul in obrajirolling on the floorlaughing:X

Sau poate o operatie?thinking

Neee!

bye bye

| anytha13 a răspuns:

Gropitele se mostenesc.
Si eu am gropitze :-p

| Arthur a răspuns:

Nu poti sa faci nimic, sunt ereditare, restul poti doar sa te mutilezi.

| Яùxsi a răspuns:

Nu poti face nimic. dar si eu as vrea. imi plac la nebuniehee hee)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Iti fac eu cu bormasina

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inseamna ca profesorii tai is cam nedrepti pentru ca fac favoritisme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna ziua...Numele meu este Mariana.Si mie imi plac gropitele? dar daca iti doresti ceva, totul este posibil.La dr Adina Alberts, in Bucuresti, efectuiaza ooperatii de gropite in obrajii, operatia costa 500 de euro.Si eu unde foarte usoara.Mult succes. Pupiciii