| miaumiau31 a întrebat:

Bună! Cum aș putea să îi spun mamei mele ca vorbesc cu un băiat? Știe de majoritatea prietenilor mei ca au relație și judecă restul adolescenților pentru asta, ceea ce mă face să îmi fie teamă să îi spun. Totuși, uneori îmi spune ca să o anunț dacă vorbesc cu vreun băiat, dar chiar nu știu cum. Bineînțeles ca o să îi spun lucruri despre el și o să le fac cunoștință.

4 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Daca afla din greseala o sa fie mai rau, mai bine spune-i si vezi cum reactioneaza.

| ania a răspuns:

Pai judeca probabil pentru ca stie ori din experienta ori din pataniile altora ce izvor nesecat de suferinte, traume pe viata, boli sexuale, depresii etc sunt relațiile dintre adolescnti si toti părinții si-ar dori ca copiii lor, fluctuanti si imatiri emotional si ca responsabilitate sa nu mai repete prostiile si suferintele prin care au trecut ei
. Daca doi tineri nu au varsta, responsabilitatea, capacitatea de a se întrerupe material, o astfel de relatie e doar izvor de sufeinte, obsesii, deprezie, vinovatie, frusrrare, reprosuri de la viitorul partener de casatorie. Dar majoritatea adolescentilor pana nu dau ei cu capul nu cred.

| Violleta2022 a răspuns:

Simplu si direct:
"mama, stii ceva? Eu mi-am facut un prieten nou! Il cheama cutarica, are atatia ani .....samd"

| 1onur a răspuns:

Adevărul.