Te apropii de el, candva cand sunteti singuri singurei, numai voi 2. Bati apropo-uri legate de preferintele lui de ex ce muzica ii place, ce lucruri ii plac in general de la oameni si vorbiti asa intr-una... si la un moment dat, finut, cand crezi tu ca a sosit momentul il intrebi ce ii place la o fata si ce parere are despre tine. Dupa incepi sa ii spui ca ai inceput sa tii la el si ii zici ca il placi. Simplu Insa nu iti recomand sa faci asta daca de-abia va cunoasteti, daca nu ati petrecut niciodata timp impreuna, daca nu stii nimic despre el sau daca stii ca e posibil sa nu te placa. Ar fi bine ca mai intai sa verifici cumva daca el simte ceva pentru tine de ex ii ceri unui prieten sa intrebe. Iti spun aceste lucruri pentru ca nu vreau sa suferi, e cea mai neplacuta senzatie. Nu zic ca nu e bine sa iti exprimi sentimentele insa in anumite situatii te poate rani aceasta actiune. Mai intai gandeste-te : oare el ma place? Sper ca am ajutat. Nu vreau sa il iei ca pe un discurs chiar sper sa te ajute in vreun fel ce am scris aici. Succes!
Poate prima oara ai vrea sa te apropi cat mai mult de el si sa ii dai de inteles ca il placi gen vorbesti cu el(obviously), ii zambesti, te uiti in ochi lui, ii dai de inteles ca te simti bine pe langa el, si dupa, daca te place si el te va intreba ce vrei tu sa stii.
Poi,uite, cum e si scoala altfel (cred ca si la voi e ) cand gatiti de exmeplu sau, nu stiu cand faceti ceva mai amuzant asa mergi pe la el si intrebi cum ii se pare scoala altfel, vezi tu, il mai intrebi diverse lucruri si il intrebi daca ii place de vreo fata sau ce gen de fata ii place, dupa aia il intrebi ce parere are despre tine si, dupa aia il intrebi daca ar vrea sa iesit la un suc
Sper ca ti-am fost de ajutor!
anonim_4396 întreabă: