anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună! Cum aș putea să îmi conving părinții să mă lase să mă tund? Nu vreau ceva exagerat. Am părul lung și parcă aș vrea o schimbare.

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca parintii tai au dreptate sa nu te lase sa te tunzi, fiindca un par lung creste greu si intotdeauna apar regerte la cei care taie un par lung.
Faptul ca tu nu ai inca discernamant spune totul, de aceea parintii nu-ti permit safaci lucruri care nu se mai pot repara, ca vei plange luni de zile si te vei ascunde in casa de rusine si frustrare, fiindca nu-ti va place cum iti va sta tunsa.
Fa o schimbare la scoala, invatand pe rupte, luand numai 10, ca sa fie ceva "wow"atat pentru profesori cat si pentru colegi.

| sierra1 a răspuns:

Intrebare ajutătoare: când iți iei pe tine o haină sau mergi la toaletă de exemplu, le ceri voie?

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

E parul tau, il tunzi la ce lungime vrei.

Voie iti ceri sa te vopsesti sau sa-ti faci o freza neconventionala. Dar nu te-ar ajuta la scoala

| annonimaaaa555 a răspuns:

Ar trebui sa te lase. Nu e ceva wow... vorbește cu ei

| 1onur a răspuns:

Dacă ești o fată majoră tu iei decizia, dacă te tunzi cum dorești tu, dacă ești încă în responsabilitatea părinților tăi trebuie săi întreb cu frumos, întrebăți mama!