| andreea127282 a întrebat:

Buna...cum as putea sa mă despart de iubitul dar în așa fel încât el să greșească, adică niste mesaje ceva sau conturi fake? El e plecat în altă țară momentan și vorbim doar prin apeluri și mesaje și pentru mine nu mai este acea flacăra. Dacă puteți să mă ajutați, v-as fi reconoscatoare.

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

E o mizerie ce vrei tu sa faci. De ce nu zici direct ce ai de zis?

| dullcat a răspuns:

Buna.Sfatul meu e sa va despartiti in mod amiabil si matur, nu sa apelezi la astfel de gesturi penibile cu inscenare etc., demne de serialele cu suspans.

| VoidEternal a răspuns:

Cu alte cuvinte, "de ce să mă simt eu vinovată când poate sa se simtă a el vinovat?", asa-i?

Grow the f¹¹ck up.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Acesta nu este un mod matur de a te despărți de o persoana. Ori îi dai de înțeles prin gesturi, ori îi spui direct.

| literallythesamebruh a răspuns:

Nu este mai simplu să discuți cu el și să îi spui că nu mai ai aceleași sentimente ca la început? De ce trebuie să fie el vinovat?

| andreea127282 explică (pentru literallythesamebruh):

Pentru că mi e frica sa l rănesc, pentru că știu că mă iubește...

| literallythesamebruh a răspuns (pentru andreea127282):

Și crezi că prin metoda asta nu îl va răni, el știindu-se nevinovat? Vorbește deschis cu el și asta este. Așa e cel mai corect.

| dullcat a răspuns (pentru andreea127282):

Despartirea il va rani inevitabil, deci de ce ti-ai bate joc de el si mai mult cu conturi fake etc?

| CarmenCraciun a răspuns:

Ai gasit altul! Poti sa-i spui ca nu poti sta fara... si acum i-ai gasit inlocuitor.