| Georgiana_2115 a întrebat:

Cum as putea scapa de cosuri?big grin

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai fost la dermatologie? Deoarece doctorul iti recomanda.
cateva sfaturi: Spala-te bine pe fata in fiecare zi(nu folosii sapun).
Se amesteca intr-un vas o banana cu 2 lingurite de miere si se amesteca bine pana se face o pasta este impotriva cosurilor.
Alta ar mai fii :4 ingurite miere si 2 lingurite scortisoare se amesteca si se aplica, ambele tratamente se tin pe zona cu probleme, 5-10 minute. Succes! Fundaaaa?:*

6 răspunsuri:
| dydy1992 a răspuns:

Pai ai putea sa mergi la doctor daca ai foarte multe happy
S`au de la farmacie sa iti iei o crema :]

| georgyg98 a răspuns:

Buna,Georgiana! Si eu aveam aceeasi problema ca si tine "cosurile". Pana cand am fost la medic si mi-a recomandat "Zyneryt". Poti incerca si tu costa in jur de 32 lei, il folosesti de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Funda? pls nu am mai primit de mult.

| MoonMuse a răspuns:

Buna Georgiana!

Ca sa scapi de cosuri trebuie sa stii ce tip de ten ai: normal/gras/mixt/uscat. Eu una cand am avut cosuri ma spalam pe fata de doua ori pe zi cu sapun Dove si apoi ma dadeam cu Zynerit.
Zyneritul este o solutie anti acneica, foarte eficienta pe care o gasesti in orice farmacie si costa in jur de 30-40 ron. Pentru mine metoda asta a functionat deci ti-o recomand.

Sper ca ti-am fost de folos. HUGS =^.^=

| Pandicorn123 a răspuns:

Exista tot felul de solutii. vezi si tu pe la farmacii. eu am o solutie foarte buna si vad ca merge deocamdata e luata dintr-o revista nu mai tin minte cum se numeste dar pana iti iei date cu spirt ca sa iti usuce cosurile. funda?

| CharlesCharmichael a răspuns:

Eu unul am folosit Zynerit e foarte bun

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Foloseste sapunurile naturale pe baza de uleiuri vegetale, plante medicinale, argile, sucuri naturale etc. Le gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com

Întrebări similare