Ai fost la dermatologie? Deoarece doctorul iti recomanda.
cateva sfaturi: Spala-te bine pe fata in fiecare zi(nu folosii sapun).
Se amesteca intr-un vas o banana cu 2 lingurite de miere si se amesteca bine pana se face o pasta este impotriva cosurilor.
Alta ar mai fii :4 ingurite miere si 2 lingurite scortisoare se amesteca si se aplica, ambele tratamente se tin pe zona cu probleme, 5-10 minute. Succes! Fundaaaa?:*
Pai ai putea sa mergi la doctor daca ai foarte multe
S`au de la farmacie sa iti iei o crema :]
Buna,Georgiana! Si eu aveam aceeasi problema ca si tine "cosurile". Pana cand am fost la medic si mi-a recomandat "Zyneryt". Poti incerca si tu costa in jur de 32 lei, il folosesti de 2 ori pe zi (dimineata si seara). Funda? pls nu am mai primit de mult.
Buna Georgiana!
Ca sa scapi de cosuri trebuie sa stii ce tip de ten ai: normal/gras/mixt/uscat. Eu una cand am avut cosuri ma spalam pe fata de doua ori pe zi cu sapun Dove si apoi ma dadeam cu Zynerit.
Zyneritul este o solutie anti acneica, foarte eficienta pe care o gasesti in orice farmacie si costa in jur de 30-40 ron. Pentru mine metoda asta a functionat deci ti-o recomand.
Sper ca ti-am fost de folos. HUGS =^.^=
Exista tot felul de solutii. vezi si tu pe la farmacii. eu am o solutie foarte buna si vad ca merge deocamdata e luata dintr-o revista nu mai tin minte cum se numeste dar pana iti iei date cu spirt ca sa iti usuce cosurile. funda?
Buna! Foloseste sapunurile naturale pe baza de uleiuri vegetale, plante medicinale, argile, sucuri naturale etc. Le gasesti pe www.efrumuseti.blogspot.com