anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

cum as putea scapa de toate prostiile de sport, adica, sa nu mai depun atata efort pentru ele, corpul meu depune efort in momentele in care, din pacate, fac sport, si nu doresc sa mai depuna efort, e ceva psihologic aici, cuma s putea convinge corpul ca sportul nu am intereseaza, nici la educatie fizica, pentru ca pe mine ma intereseaza numai mintea si sufletul, religia, filozifia, stiinta, oricear fi sfarsitul apocaliptic e aproape, deci... pur si simplu doresc ca corpul meu sa nu mai depuna efort in momentele in care fac sport, pentru ca mintea e mult mai importanta ca trupul, nu am intereseaza minte sanatoasa in trup sanaots, eu vreau minte sanatoasa si suflet sanatos.

1 răspuns:
| kmyangel a răspuns:

Daca iti lasi corpul sa devina o epava in scurt timp o sa ai minte si suflet sanatos in trup bolnav sau poate chiar ingropat 2 m sub pamant! Citatul "minte sanatoasa in trup sanatos" nu e spus fara rost, pentru ca mintea functioneaza mai bine intr-un trup sanatos! Totusi daca chiar nu te intereseaza nimic din cele enumerate mai sus solutia cea mai simpla sa scapi de sport este sa renunti total la el, mijloace de transport avem milioane iar daca te deranjeaza orele de sport de la scoala poti oricand sa duci o scutire medicala! Sper insa sa-ti revizuiesti gandirea!