| AlexutzaDragutza a întrebat:

Cum credeti ca ar fi o relatie dintre un baiat care trece cls.8 si o fata de cls.5?

15 răspunsuri:
| Alle15 a răspuns:

Cred ca ar fi o relatie stransa ce conteaza varsta daca va iubiti mult funda?

| Diana_1599 a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, cred ca o diferenta de 3 ani este cat de cat importanta la varsta voastra pentru ca nah.eu in clasa a 5a nu stiam nici sa sarut.baietii erau asa niste prietenii in joaca.

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Pai nu cred ca ar merge... sadEl e la inceput si e mereu in cautare de ceva nou.Este foarte posibil sa o insele pe fata.In plus nu cred ca el va avea rabdare cu fata si sunt sigura ca nu va tine mai mult de o luna.

| xXG3oRg3Xx a răspuns:

Eu cred ca ar iesi cam asa: prima intalnire merge bine, la plecare poc o palma peste buci; a doua intalnire asa si asa, la plecare un sarut si o palma peste buci; a treia intalnire merge rau; la plecare te ia la el si te violeaza(fara prezervativ); urmatoarea luna afli ca esti gravida; mata te ia la intrebari si tu nu stii ce sa raspunzi; in cele din urma te duci la spital si se incearca un avort; cica reuseste, dar vei ramane cu o canstiinta murdara! Cand ajungi acasa te ia mata la bataie cu matura sa te saturi de palme peste buci!

| Gabrielle_4620 a răspuns:

Daca va intelegeti e ok. asta conteaza si nimic altceva.
Nu te gandi ca va fi ceva foarte serios. but if you like her...

| valy a răspuns:

Pai depinde. daca se plac.are foarte multe sanse relatia sa fie reusita.varsta de multe ori nu conteaza in iubire.
iesiri in plimbari.la suc.plimbari prin parcuri de copii.etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca te gandesti ca fetele se maturizeaza mult mai repede decat baieti (adica baietii ajung mai tarziu la pubertate) poti zice ca in clasa a 5a o fata are mintea unui baiat de a 8a tongue. Acuma serios vb ...colegi mei ( acum trec in a 9a ) in a 8 a nu erau mai maturi decat fetele din a 5-a poate chiar mai rau
In fine ce vreau sa spun este ca s-ar putea sa mearga daca amandoi sunt sinceri si se plac...big grin

| iamaprincess a răspuns:

Buna!
Atat timp cat cei doi se plac reciproc si se intreleg e ok.big hug
Varsta nu prea conteaza.:*

| Crickett a răspuns:

Tot ce e posibilwinking Dar totusi daca fata era clasa a 6-a era mai ok.Intr-a 5-a nu prea stii cum sa te comporti cu un baiat, vei fi speriata de primul sarut etc...esti inca un copil, deci nu cred ca e prea ok...imi pare rau daca te dezamageste raspunsul meu.

| Monica a răspuns:

Nu conteaza varsta!
Tot ce conteaza este sentimentul. Daca va iubiti, nu aveti nimic de pierdut.Merita sa incercati. E in avantajul vostru.Pana la urma, diferenta dintre voi este doar de 3 ani, ceea ce este una normala!
Succes

| ionica56 a răspuns:

Pai eu cred ca.baiatul siar dori o fata putin mai dezvoltata. nuhstiu cum arati tu.sunt fete care sunt in clasa a 5 a si par dea 7 sau a 6 a. dar daca baiatul esti si el.mai...'nedezvoltat"[[n-am gasit cuvantul potrivit scuza-ma]

ar merge binisor. dar ai grija!

Fundaa? te rog multhappy

| wastingmytime a răspuns:

Cred ca ar fi o pierdere de timp pentru ca amandoi sunt prea mici si mai tarziu o sa regrete ca nu s-au jukt destul cu papusile/masinutele.parerea mea...

| lovenotsex a răspuns:

Traieste-ti copilaria vei avea timp toata viata pentru relatii, nu e doar un cuv.Mai poti astepta inca vreo 3 ani.Nu te grabi ca vei intelege gresit sensul "te iubesc" parerea mea. Dar faci cum crezi ca tie mai bine.Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ar merge dar sti ai grija mare. si eu m-am indragostit de un baiat din a 8 a daca el te-a intrebat daca vrei sa fi cu el? daca da spune da rolling on the floor dar sa ai grijaaaa daca a zis nu ia-ti gandul de la el si uita-l mi s-a intamplat si a ajuns sa mi se franga inima broken heart successs! pup

| diana a răspuns:

Nu am o parere rea. Oricum, se spune ca fetele sunt mai dezvoltatea ca baietii cu 2 ani, asa ca nu este nici o problema:*